Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Momcilovic
Suspect ID
28794
Date of violation
Nov 1, 2023
Time of violation
13:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jhXn5-0uirY

Brando Gagic

Player
Player
Neki bag radis jer si i na prvom parasutu leteo (sta vec posto cujes da te moj igrac spominje nije mi jasno kako u tvojim ocima tako izgleda. Internet ti je ocajan ako ja gresim ...

John Frantelli

Babo
Player
Neki bag radis jer si i na prvom parasutu leteo (sta vec posto cujes da te moj igrac spominje nije mi jasno kako u tvojim ocima tako izgleda. Internet ti je ocajan ako ja gresim ...
Prvi parasut je pao na mn i ja ga pokupio i lefto zonu,glich je samo bio,al jebi ga ne kontate to vi jer ste jucer izasli iz hotela i tu nes serete....

Brando Gagic

Player
Player
Kontam i ja sam morao da dostavim pov za takve stvari. Obrisi nos mali. Pogledacu i kod njega sta se desilo kad se vrati. Pa nas nece mrzeti opet da te okacimo posto iovako si ti taj sto visi na forumu i smara ljude. Uzivaj

John Frantelli

Babo
Player
Kontam i ja sam morao da dostavim pov za takve stvari. Obrisi nos mali. Pogledacu i kod njega sta se desilo kad se vrati. Pa nas nece mrzeti opet da te okacimo posto iovako si ti taj sto visi na forumu i smara ljude. Uzivaj
Ma druze boli me briga imas pov,i to je to.Admin neka rijesi zalbu.

Valar Daddy

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu zalbu.
  • Na POV-u nema nikakvog cheata, verovatno je samo internet bio los u tom trenutku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom