Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna Biografija | Filip Fikals

Rejected
Status
Not open for further replies.

Fikal

Player
Player
Joined
Oct 20, 2021
Messages
17
Ime: Filip Fikals

Pol: Muški

Starost: 32

Rođenje: 07.12.1989.

Nacionalnost: Srbin-Amerikanac

Mesto rođenja: Milanovac

Prebivalište: Los Santos, San Andreas, Sjedinjene Američke Države.

Roditelji: Miodrag Fikals iz Srbije poreklom iz Amerike, Snezana Fikals iz Srbije

Visina: 197 cm

Težina: 98 kg

Tip tela: Vece visine, sirok covek sa misicavim telom.

Boja očiju: Plava

Boja kose: Smedja

Dlake na licu: Poseduje kratku negovanu bradu.

Ostale karakteristike: Poseduje tetovazu na svojoj desnoj ruci koja opisuje njegov prolazak kroz zivot.


Poznato je da je Filip odlučna osoba. Opisan je kao čvrst i precizan. On razlikuje dobro od pogrešnog i odlično je obučen. Visoko je obrazovan i intelektualan.



Rođen u porodici Miodrag i Snezana Fikals, rođen je u Milanovcu, gradu poznatom po svom tehnološkom napretku i reputaciji mesta gde sanjari postaju heroji. Njegovi roditelji, preživeli holokaust,Filip je pravoslavne vere i nije nacionalista . Pošto je rođen u takvom okruzenju, on, njegov Deda vojnik koji je preminuo za odbranu drzave od kriminala, a otac FIB-ov SAJ agent u penziji. Borilu su se za pravdu, diplomatske odnose i mir. Filip se preselio u Los Santos, kao način da se skrasi u životu. Pošto je Filip bio jedino dete, želeo je da se uveri da su njegovi roditelji ponosni na njega. Dobio je američko državljanstvo kada je dobio program stipendiranja škole u San Andreasu. Tokom godina u vojsci, izrastao je u smrtonosnog vojnika. Imao je izuzetnu tačnost i nije bio osoba sa kojom bi se šalili. Na kraju je, zahvaljujući svojim streljačkim veštinama i veštinama kritičkog razmišljanja, postao agent antiterorističke organizacije za prikupljanje obaveštajnih podataka. Njegovi prijatelji bi ga često nazivali nadimkom „Fikal“, koji je dobio od svog Dede koji je bio “Stena” od coveka. Njegov otac koji je bio deo FIB-a, bio je motiv da se stane na kraj zlu i da se njegovi roditelji ponose što štite i spasavaju nevine ljude.



Kada je odlučio da želi da postane kao i njegov otac deo FIB-a, uštedeo je svoju platu od vojske i preselio se u Sjedinjene Države, sa 24 godine. Brzo je stekao prste u američkom načinu života, gde je i upoznao devojku pod imenom Ksenija Sretens koju je u brzom vremenskom periodu zaprosio. Upoznavši engleski jezik. Filip govori dva jezika i ima sposobnost da razgovara sa mnogo različitih ljudi. U medjuvremenu zena mu je zatrudnela, sto mu je dalo jos vecu obavezu za poslom kako bi odrzavao svoju porodicu, krenuo je sa radom u Elektrani gde je radio za minimalac. Na poslu je upoznao dobrog prijatelja koji je radio kao inspektor u policiji, preko koga je ne dugo nakon njihovog razgovor uspeo da dodje do sefa policije gde potpisuje ugovor i pocinje sa radom u Policiji.



U medjuvremenu zena mu se porodila i na svet je dosla njegova cerka Mina za kojom je bio lud. Filip sa svojih 28 godina postaje Inspektor policije. Filip sa svoje 32. godine dobija bitan poslovni poziv od Direktor-a FIB koji je bio sledeci level njegovog napredovanja u buducnosti. Filip je prihvatio ponudu i krenuo sa radom u FIB.



1) Filip ima zavrsenu obuku iz vatrenog oružja u borbi na blizinu i na daljinu. Kao rezultat toga, on takođe poznaje MMA i Judo, veoma efikasnu tehniku borilačkih veština. Kao rezultat njegove spremnosti on nema strah u situacijama 2v1.

2) Ima sposobnost da ostane prikriven i miran u stresnim situacijama zbog svog iskustva u napadima na kuće terorista iz organizacija. Kao rezultat toga, on može da deluje iza neprijateljskih linija i prikuplja obaveštajne podatke.

3) Filip vidi oružje i municiju kao produžetak sebe, sto mu omogucava da vlada legalno ili ilegalno oruzije

4) Filip je obucen za rukovanje svim vrstama vozila u slučaju nužde, uključujući kopnena, vazdušna i vodena vozila, i sposoban je da vozi van puta.

5) Zbog problema u proslosti Filip je postao mnogo nasilan, mnogi ljudi vole ga koristiti kao masinu za mucenje.

6) Radi potvrdjivanja dokaza i sigurnosti on ce uvek na sebi imati bodycam.

7) Zbog loseg iskustva u proslosti Filip preti, muci i u najgorem slucaju ubije lice koje moze da prenese bitne informacije kako bi sacuvao iste.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom