Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Adi Hercin

Player
Player
Format za podnošenje prijave
Naslov: Lider za XXXX | IC Ime

Informacije

1. Vaše ime IRL: Adi
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-12h
5. Vaš Discord:bisha5849
6. Vaše ingame ime:Adi Verstapper
7. Vaš ID: 40558

Dodatne informacije

1. Lider za:EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
  1. Strast prema misiji organizacije: Želim biti lider ove specifične organizacije jer sam duboko strastven prema njenom cilju i misiji. Misija organizacije odražava vrijednosti i svrhu kojima vjerujem i za koje sam spreman se predano zalagati. Moja strast prema ovom cilju će mi omogućiti da budem posvećen i da motiviram druge članove tima da zajedno radimo prema ostvarenju zajedničkog cilja.
  2. Iskustvo i sposobnosti za vođenje: Moje iskustvo i sposobnosti omogućuju mi da uspješno vodim ovu organizaciju. Kroz prethodno radno iskustvo i obuku stekao sam vještine u područjima kao što su strategijsko planiranje, timski rad, komunikacija i upravljanje resursima. Ove sposobnosti su ključne za postizanje uspjeha organizacije i osiguravanje da se njezina misija ostvari.
  3. Vizija za budućnost organizacije: Imam jasnu viziju za budućnost ove organizacije i kako će ona rasti i razvijati se. Vjerujem da mogu unaprijediti organizacijske procese, donijeti inovativne ideje i usmjeriti tim prema postizanju dugoročnih ciljeva. Moja vizija za organizaciju uključuje bolje iskorištavanje resursa, povećanje vidljivosti, razvoj novih projekata i širenje utjecaja na zajednicu koju služimo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Pa prvo sto bih pobojsoao jeste to testiranje za organizaciju... Ispitivalo bi se mnogo vise i strozije.
2.Pa greske se ne bi oprastale tako da ako se jednom pogrjesio dobio bi otkaz i tako bi se ljudi vise pridrzavali RolePlay pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom