Format za podnošenje prijave
Naslov: Lider za XXXX | IC Ime
Informacije
1. Vaše ime IRL: Adi
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-12h
5. Vaš Discord:bisha5849
6. Vaše ingame ime:Adi Verstapper
7. Vaš ID: 40558
Dodatne informacije
1. Lider za:EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Pa prvo sto bih pobojsoao jeste to testiranje za organizaciju... Ispitivalo bi se mnogo vise i strozije.
2.Pa greske se ne bi oprastale tako da ako se jednom pogrjesio dobio bi otkaz i tako bi se ljudi vise pridrzavali RolePlay pravila.
Naslov: Lider za XXXX | IC Ime
Informacije
1. Vaše ime IRL: Adi
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-12h
5. Vaš Discord:bisha5849
6. Vaše ingame ime:Adi Verstapper
7. Vaš ID: 40558
Dodatne informacije
1. Lider za:EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
- Strast prema misiji organizacije: Želim biti lider ove specifične organizacije jer sam duboko strastven prema njenom cilju i misiji. Misija organizacije odražava vrijednosti i svrhu kojima vjerujem i za koje sam spreman se predano zalagati. Moja strast prema ovom cilju će mi omogućiti da budem posvećen i da motiviram druge članove tima da zajedno radimo prema ostvarenju zajedničkog cilja.
- Iskustvo i sposobnosti za vođenje: Moje iskustvo i sposobnosti omogućuju mi da uspješno vodim ovu organizaciju. Kroz prethodno radno iskustvo i obuku stekao sam vještine u područjima kao što su strategijsko planiranje, timski rad, komunikacija i upravljanje resursima. Ove sposobnosti su ključne za postizanje uspjeha organizacije i osiguravanje da se njezina misija ostvari.
- Vizija za budućnost organizacije: Imam jasnu viziju za budućnost ove organizacije i kako će ona rasti i razvijati se. Vjerujem da mogu unaprijediti organizacijske procese, donijeti inovativne ideje i usmjeriti tim prema postizanju dugoročnih ciljeva. Moja vizija za organizaciju uključuje bolje iskorištavanje resursa, povećanje vidljivosti, razvoj novih projekata i širenje utjecaja na zajednicu koju služimo.
1. Pa prvo sto bih pobojsoao jeste to testiranje za organizaciju... Ispitivalo bi se mnogo vise i strozije.
2.Pa greske se ne bi oprastale tako da ako se jednom pogrjesio dobio bi otkaz i tako bi se ljudi vise pridrzavali RolePlay pravila.