Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46317
Players nickname
Gazim Odiamo
Administrators nickname
Gherrito Malchiny
Date
Oct 30, 2023
Time
23:50
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/519581/#post-1888811

Gazim Odiamo

Player
Player
Cjenjena administracijo ja Gazim Odiamo visoki kvalitet policajca trazim da ako je ikako moguce da dobijem unban na ovom serveru.Posto su mi ban smjestili Korumpirani i zli policajci koji samo gledaju da napakoste nekome i iz ljubomore na imovinu ocigledno.Cjenjeni admini i svi koji pogledate dokaze znate da sam prije imao Korumpiranu biografiju svi misle ja uzeo ovih 10-20 ne znam ni odakle im toliko informacija,zadnjih balclava i iskoristio u svoje svrhe.Bio je event zombija ljudi su non stop uzimali iz skladista,od kud da znam da je tamo upisivalo da sam uzeo preko 20 puta Balclave( ko bi namjerno u 2 dana uzeo 20 balclava) ili sta vec je nasao Gherrito_Ovo sto imam u svoje skladiste je prikupljeno Legalno i kroz RP Gazim Odiama.Mene licno zanima da dobijem unban i da ponovo zaigram ovdje dok mi imovina nije nestala i morao bi skupljat sve ispocetka.Svako nekad pogrijesi ali najbolji su oni koji se kaju i kojima treba vazda dati drugu sansu da ponovo zaigraju ovdje na ovom serveru.Ne bih da prihvatim Money Wipe jer mi to ne treba niti bih mogao ponovo skupljati od 0.Proslo je vec par dana od bana i mislim da je kazna dovoljna.Ponovit se nece i nastavit cu sa normalnom igrom kao sto sam do sada.Nemam nista protiv Gherrita admin je castan i posten pricali smo o ovoj situaciju i meni bi trebalo samo da dobijem unban jer i on ima svoje dokaze.Tako daa ako je moguce dobijem unban u sto kracem roku.Hvala na izdvojenom vremenu i povjerljivosti.

P.S Sto bi jedan moj bivsi nacelnik rekao sto je IC ostaje IC dokazi su im bili ravno 0 svi moji videji evo pogledajte da ne umiju da isprate RP do kraja.Sve ovo sto misle da je OC razgovor nismo poceli niti sekunde,oni nisu kaznjeni a ja jesam.Stop Korupciji LSPD ON TOP!
Evo moji video dokazi kojima pokazuje da pomocu MG prikupljaju informacije i pricaju na DC+rade RP2WIN i + nisu imali dokaza da mi dadnu KICK i izbace iz ORG+ Posle nisu imali ocito hrabrosti da me i uhapse.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom