Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected CR, VDM, RDM i Pucanje u GZ | ID:14539

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5955
Players nickname
Philip_Aurelius
Suspect ID
14539
Date of violation
Feb 17, 2022
Time of violation
03:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1XpD9a3NEZw

R3XI3L

Blocked
Blocked
Pozdrav Admini,

Kao što vidite na početku videa da je osoba Miccko Cegrlic pod ID-em 14539 napravio Car Ramming. Udarao je moj auto. Nakon toga sam ja otisao napraviti krug i vratio se da lijepo parkiram da ne smetam nikome na cesti i da drzim zastavu. Postivajuci zakon i ne smetati nikome. Bez oruzja u rancu i bez bilo kakvih illegalnih stvari. Auto je bio rent-a-car. Vidi se u prilozenom videu da imam u rancu puno fotografija jer sam slikao grad, i volim arhitekturu. Cijelo vrijeme sam bio u Green Zoni i nisam nikome smetao. Nakon sto sam izasao iz Auta i podigao zastavu, doticna osoba me je pregazila bez ikakvog razloga, izvadila na mene pumpericu i ubila na licu mjesta. Video nema zvuka, ali se vidi da osoba nije progovorila niti jednu rijec i samo iz cistog mira ubila. Ja bih htio da se ovaj slucaj rijesi i da ljudi prestanu da ubijaju druge ljude u Green Zoni. Ovo je ne cuveno. Hvala vam.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Video je editova/trimova ili sniman programom koji nije dozvoljen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom