- Informacije
- Vaše ime u RL: Josip
- Vaše godine: 14
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosječna aktivnost na dan: 7-9 sati
- Vaš Diskord: jozza3258
- Vaše Ingame ime: Jopi Vice
- Vaš ID: 34054
- Lider za: Los Santos Vagos
- Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Od dana kada sam se pridruzio serveru uvek sam zeleo da vodim gang, i uvek sam zeleo da pokazem svoje sposobnosti kao lider, kao najorganizovanija banda, a takodje zelim da igraci uzivaju u igranju.
- Imam veliko iskustvo kao vođa to jest zamenik zato jer sam co-leader u familiji, svako ce imati svoju ulogu u ovoj organizaciji i bicemo tako organizovani da nece biti apsolutno nikakve zabune medju clanovima.Imam velike planove za ovu organizaciju.Zelim da novim clanovima bande pruzim pravo kriminalno iskustvo u okviru pravila, a da ih ne krsim, i ponovo aktiviram Los Santos Vagos bandu kako bih aktivirao i ostale poslove u drzavnim organizacijama.
- Stekao sam mnogo iskustva i imao koristi od gresaka drugih lidera, kao i od njihovih ispravnih postupaka, tako da smatram da je iskustvo najvaznija stvar u liderstvu. Takođe stekao sam dosta iskustva igrajuci na ovom projektu. Aktivno igram Grand RP vec godinu dana na RS-u , bio sam high command u skoro svakoj organizaciji.
- Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Suspenzija
- Youngster
- Narco
- Warrior
- Hustler
- Grafiter
- Grafiti tim lider
- O.G
- Turfer
- Ghetto sticalica
- Amigo
- Zamenik