Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milosko Vice

Player
Player
Информације
1. Ваше име у РЛ: Mateja
2. Ваше године: 14
3. Временска зона: ГМТ+1
4. Просечна активност на дан: 9+ sati
5. Ваш диск: milosko200
6. Ваше име у игри: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347

Додатне информације
1. Лидер за Лос Сантос Вагос
2. Зашто желите да будете Лидер ове посебне организације? (Наведите три разлога с објашњењем)
Желео бих да будем лидер ове организације зато што мислим да сам добар кандидат. Имам искуства на ГрандРП-у већ дугог програма. Знам сва правила, и више сам пута био висок чин у свим илегалним и легалним организацијама. Мој циљ је да имам велику и јаку организацију, безтоксичних људи, и да направим бољи ролеплаи. Гангове у овом граду није брига за ролеплаи, него им је битно само да се пуштају. Илегалним организацијама фали добар ролеплаи, и ја бих желео да то променим. Желим да уздигнем ролеплаи на виши ниво, који играчи још никада нису дошли. Такође бих се посветио догађајима и турфовима, јер већ имам групу људи који су добри пуцачи и желе да се боре за своју банду.
Организација би функционисала по систему дела на тимове, где би свако могао да надје своје место, и радио оно у чему је најбољи.

-Тим за Графите | Тим који ће се фокусирати да сваки сат имамо максималан профит од графита
-Тим за Турф | Тим који ће бити одговоран за Турфове
-Тим за Гето | Тим који ће патролирати у гету, и држи га под контролом
-Тим за Преговоре | Тим професионалних преговарача који ће преговарати са полицијом на платама
-Тим за Бекство | Тим искусних возача који ће возити ауте када бежимо од полиције

Сви тимови ће имати воде, и имаће организоване тренинге.

Улаз у организацију биће тежи него у другим организацијама. Свака особина која жели да уђе у организацију би било постављено много питања. Ако игра зна сва правила града, и види се да има искуства, биће примљен.
Свака особа која буде радила лоше ствари или кршила правила града, биће кажњена са смањењем ранга или чак кицк и црна листа. Грешке се неће толерисати, и поштовање према већим чиновима мораће да се покаже.

3. Ваши савети за побољшање РолеПлаи нивоа у организацији.
Покушајте да побољшам квалитет ролеплаи у овој организацији тако што ћу организовати догађаје као што су Тренинзи, Састанци, Журке, Трке и много других. Имам много искуства у ролеплаиу, мислим да је ово одлична прилика за побољшање Лос Сантос Вагоса !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom