Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Jopi Vice

Rejected
Status
Not open for further replies.

joleks

Player
Player
  1. Informacije
    1. Vaše ime u RL: Josip
    2. Vaše godine: 14
    3. Vremenska zona: GMT+1
    4. Prosječna aktivnost na dan: 7-9 sati
    5. Vaš Diskord: jozza3258
    6. Vaše Ingame ime: Jopi Vice
    7. Vaš ID: 34054
    Dodatne Informacije
    1.Lider za: Los Santos Vagos
    2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
    1.Od dana kada sam se pridruzio serveru uvek sam zeleo da vodim gang, i uvek sam zeleo da pokazem svoje sposobnosti kao lider, kao najorganizovanija banda, a takodje zelim da igraci uzivaju u igranju.
    1. Imam veliko iskustvo kao vođa to jest zamenik zato jer sam co-leader u familiji, svako ce imati svoju ulogu u ovoj organizaciji i bicemo tako organizovani da nece biti apsolutno nikakve zabune medju clanovima.Imam velike planove za ovu organizaciju.Zelim da novim clanovima bande pruzim pravo kriminalno iskustvo u okviru pravila, a da ih ne krsim, i ponovo aktiviram Los Santos Vagos bandu kako bih aktivirao i ostale poslove u drzavnim organizacijama.
    1. Stekao sam mnogo iskustva i imao koristi od gresaka drugih lidera, kao i od njihovih ispravnih postupaka, tako da smatram da je iskustvo najvaznija stvar u liderstvu. Takođe stekao sam dosta iskustva igrajuci na ovom projektu. Aktivno igram Grand RP vec godinu dana na RS-u , bio sam high command u skoro svakoj organizaciji.

1. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
    Moj savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji je da clanovi ne bi trebalo da shvataju stvari licno i takodje treba postovati sve clanove, bilo da su lideri ili clanovi, takodje clanovi treba da se pravilno lazno predstavljaju za clanove drugih gangova i da daju sve od sebe da sakriju ono sto jesu.Takodje vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osecaj igranja, to bi bile ulicne tuce i ulicne trke.Ako dodjem na poziciju lidera ni jedna osoba koja ne zna Geto i Server pravila nece moci pristupiti gangu.Imam spremnu ekipu od nekoliko vernih clanova sa kojima rp-am od kada sam dosao na serveru. Rankovi u organizaciji:
    1. Suspenzija
    2. Youngster
    3. Narco
    4. Warrior
    5. Hustler
    6. Grafiter
    7. Grafiti tim lider
    8. O.G
    9. Turfer
    10. Ghetto sticalica
    11. Amigo
    12. Zamenik