Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Rust Cashh

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL - Luka
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GTM + 1
4. Prosjek online po danu - 6/8h+
5. Vaš Discord - Rust#4264
6. Vaše ingame ime - Rust Cash
7. Vaš ID - 23121

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
• Veoma sam odan Porodičnoj bandi. Posvećen sam njihovim vrednostima i tradiciji i želim da vodim bandu do većeg uspeha, a da pritom zadržim njenu istoriju netaknutom.
• Proveo sam mnogo godina u Gradu i znam kako banda odlično funkcioniše. Spreman sam da budem lider zbog svog iskustva. Bio sam deo rasta bande i mislim da moje znanje može pomoći da uspe.
• Posvećen sam tome da se pobrinem da naša grupa Families dobro radi i napreduje. Želim da se svi osećaju važnim i motivisanim da pomognu bandi da raste. Moje vođstvo će se fokusirati na izgradnju snažnog osećaja zajedništva i prijateljstva među našim članovima.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
○Los Santos Vagos je najopasnija banda u gradu Los Santosu. Žive daleko od bandi. U okolini ima mnogo uličica i krovova koji im pomažu u tome. Oni se koriste kao prednost u odnosu na druge bande. Zato ljudi ne mogu sami da uđu. Los Santos Vagos je umešan u trgovinu drogom, šverc oružja, ubistva, otmice, pljačku nekoga u uličicama. Svi nelegalni radovi se obavljaju u blizini njih jer ih niko ne sme dirati.

○Vagos je banda rođena na polju Los Santosa, to je veoma jaka i strastvena banda koja vlada celim Los Santosom, na početku formiranja bande, Vođa je bio sam i počeo je da stvara prijateljstvo sa drugima kako bi mogao da izvuče što veću zaradu za njega, pa je plaćao i druge ljude, onda je banda evoluirala, onda je počela prva trgovina drogom u Los Santosu i zajedno sa njima sve češće su se dešavale i kidnapovanja .
Vođa je okupio grupu ljudi kojima može da veruje i koji znaju kako da ispune njegove zahteve.

Potrudiću se da svi znaju i poštuju pravila servera. Pomoći ću novim članovima da nauče pravila i kako funkcioniše naš svet RP-a.
Moj glavni cilj je stvaranje jedinstva i snage u bandi. Bićemo kao bliska porodica i podržavaćemo jedni druge.
Želim da Los Santos Vagos bude jaka, važna i poštovana u našem svetu RP-a. Planiram da okupim naše članove za obavljanje većine aktivnosti u gradu. učiniće naše prisustvo u gradu snažnim. I bićemo poznati kao dobro vođen tim u samom gradu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom