Postovanje Administracijo. Drugar je postavio zalbu/zahtev za unban jer smo on i ja dobili ban za 1.1 od strane Minoline, odobren mu je zahtev i on je dobio unban medjutim ja nisam. Zaista se jako kajem zbog toga sto smo uradili. Znam da Twink nije appealable ali ovde nije situacija sa "Mainom i Twinkom" jer smo najavili ulazak i razlog ali nismo dobili odgovor od Abrahama sve do dana danas. On nema sifru mog naloga i usao je samo tada kada smo najavili da bi produzili stan, samim tim niko sem mene nema pristup nalogu, a ja na njegov nalog nikad i nisam usao niti imam bilo koje podatke. Zelim da dobijem unban jer stvarno zelim da igram na serveru i stvarno mi je jako zao zbog toga sto smo uradili ali kao sto rekoh to smo uradili sa najavom i samo da bi produzili moj stan jer meni nije radio racunar kao sto smo i naveli u najavi kada smo pisali Abrahamu .. Znam da to nije "opravdanje" ali jednostavno nismo hteli nista lose da uradimo. Izvinjavam se Administraciji i svima kojima smo napravili dodatan posao time sto smo uradili. Obecavam da se to nece ponoviti u buducnosti ukoliko mi pruzite drugu sansu. Ukoliko je potreban link zalbe koju je postavio moj drugar, postavicu.
Na nalogu imam puno vrednih stvari i takodje svoju pricu iza karaktera koju zaista ne bih zeleo da izgubim.
Hvala na citanju, nadam se da cete razumeti.
Pozdrav!
Na nalogu imam puno vrednih stvari i takodje svoju pricu iza karaktera koju zaista ne bih zeleo da izgubim.
Hvala na citanju, nadam se da cete razumeti.
Pozdrav!