Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40872
Players nickname
Johnny Zec
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/5z0Siho

Johny Abyss

Senior Administrator
Senior Administrator
Postovanje Administracijo. Drugar je postavio zalbu/zahtev za unban jer smo on i ja dobili ban za 1.1 od strane Minoline, odobren mu je zahtev i on je dobio unban medjutim ja nisam. Zaista se jako kajem zbog toga sto smo uradili. Znam da Twink nije appealable ali ovde nije situacija sa "Mainom i Twinkom" jer smo najavili ulazak i razlog ali nismo dobili odgovor od Abrahama sve do dana danas. On nema sifru mog naloga i usao je samo tada kada smo najavili da bi produzili stan, samim tim niko sem mene nema pristup nalogu, a ja na njegov nalog nikad i nisam usao niti imam bilo koje podatke. Zelim da dobijem unban jer stvarno zelim da igram na serveru i stvarno mi je jako zao zbog toga sto smo uradili ali kao sto rekoh to smo uradili sa najavom i samo da bi produzili moj stan jer meni nije radio racunar kao sto smo i naveli u najavi kada smo pisali Abrahamu .. Znam da to nije "opravdanje" ali jednostavno nismo hteli nista lose da uradimo. Izvinjavam se Administraciji i svima kojima smo napravili dodatan posao time sto smo uradili. Obecavam da se to nece ponoviti u buducnosti ukoliko mi pruzite drugu sansu. Ukoliko je potreban link zalbe koju je postavio moj drugar, postavicu.
Na nalogu imam puno vrednih stvari i takodje svoju pricu iza karaktera koju zaista ne bih zeleo da izgubim.
Hvala na citanju, nadam se da cete razumeti.
Pozdrav!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Niste ostavili nikakve dokaze kome ste sta javili i ko vam je odobrio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom