Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija | Josip Tigamoci | 40106

Rejected
Status
Not open for further replies.

Josip Zemunaccc

Player
Player
Joined
May 7, 2023
Messages
8
Ime:Josip Tigamoci

Pol:Muško

Starost: 43
Rasa:Bijelac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Otac: Nisam upoznao
Majka: Nisam upoznao
Težina: 99
Visina: 202cm
Boja očiju: smedje
Boja kose: crna
Tetovaže:svugde po telu
Prednosti: odlično rukovanje oružjem
Slabost:neposlusan,tvrdoglav,brzoplet


Životna priča: 200+ reči
Životna priča ovog muškarca, čije prednosti uključuju odlično rukovanje oružjem, dok su slabosti neposlušnost i tvrdoglavost, može se razviti na različite načine.
Rođen je u obitelji gdje je vojna tradicija igrala važnu ulogu. Otac mu je bio vojnik, a on je oduvijek bio fasciniran oružjem. Od najranijih dana provodio je vrijeme promatrajući oca kako održava i rukuje različitim vrstama oružja. Kako je odrastao, počeo je razvijati vještine u streljaštvu i vojnim taktikama, postajući izvanredan u rukovanju oružjem.
Tijekom školovanja, isticao se u vojnim školskim programima i sportskom streljaštvu. Osvojio je brojne nagrade i priznanja, a njegove vještine privukle su pažnju vojnih instruktora. Nakon završetka srednje škole, odlučio se pridružiti vojsci, gdje su njegove sposobnosti u rukovanju oružjem došle do punog izražaja.
Unatoč njegovim izvanrednim vojnim vještinama, suočavao se s izazovima zbog svoje neposlušnosti i tvrdoglavosti. Često je izražavao svoje mišljenje i stavove, bez obzira na nadređene, što ga je dovodilo u sukobe. Iako je bio iznimno lojalan svojoj zemlji i kolegama, njegova tvrdoglavost često je komplicirala timsku dinamiku.
Nakon dugogodišnje vojne karijere, odlučio se povući iz vojske i postao instruktor streljaštva. Svoje znanje i iskustvo prenosio je mlađim generacijama vojnika i civila, pomažući im razviti vještine rukovanja oružjem. Iako je i dalje bio neposlušan i tvrdoglav, njegova strast prema oružju i predanost obuci bili su neosporni.
U osobnom životu, njegova tvrdoglavost i neposlušnost često su stvarale izazove u odnosima s obitelji i prijateljima. Međutim, on je uvijek bio osoba od povjerenja i spremna se žrtvovati za one koje voli.
Životna priča ovog muškarca ističe kako talenti i strasti mogu oblikovati život, bez obzira na izazove koje ličnostne slabosti donose. Njegova predanost rukovanju oružjem ostala je snažna tijekom cijelog njegovog života, što ga je činilo izvanrednim stručnjakom u toj oblasti, unatoč njegovim karakterističnim osobinama.

Ishodi:
1-Josip može brojati 5 sekundi bilo gde osim u green zone.
2-Josip može da vezuje sa bilo koje strane.
3-Josip može da pretražuje sa bilo koje strane.
4-Josip može da vezuje sa revolverom/tazerom u ruci
5-Josip može da pretražuje sa revolverom/tazerom u ruci
6-Josip moze da ide 2-1.
 
Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,038
Biografija ODBIJENA
Josip može brojati 5 sekundi bilo gde osim u green zone. - Perk krsi server pravila
Prijavite se ponovo za 7 dana!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom