Informacije
1. Vaše ime IRL: Mario
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00) : Od 15:00 do 21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6 sati vikendom i vise
6. Vaš Discord: scxasd#1184
7. Vaše ingame ime: Mario Simbaa
8. Vaš ID: 19661
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Sta bude bilo slobodno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati admin zbog toga jer mi je stalo do ovog servera i zelim kaznjavati ljude koji krse pravila. Takodje ne samo zbog toga nego i da radim Forum Zalbe kao i Tikete kada neko napise administraciji ( Sto pre bih odgovorio i otisao do igraca kome treba pomoc i naravno pomogao)
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su sledece : Prethodno admin iskustvo i strpljenje.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nepravda mi je najveca slabost
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji
1. Vaše ime IRL: Mario
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00) : Od 15:00 do 21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6 sati vikendom i vise
6. Vaš Discord: scxasd#1184
7. Vaše ingame ime: Mario Simbaa
8. Vaš ID: 19661
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Sta bude bilo slobodno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati admin zbog toga jer mi je stalo do ovog servera i zelim kaznjavati ljude koji krse pravila. Takodje ne samo zbog toga nego i da radim Forum Zalbe kao i Tikete kada neko napise administraciji ( Sto pre bih odgovorio i otisao do igraca kome treba pomoc i naravno pomogao)
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su sledece : Prethodno admin iskustvo i strpljenje.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nepravda mi je najveca slabost
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji