Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Daniell Cash

Player
Player
Ime: Jovan
Pol: Muski
Starost: 14
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Zoran
Majka: Visnja
Težina: 50
Visina: 180
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nema
Prednosti: Poslusan,radan,vredan...
Slabost: Nemam Slabosti

Životna priča: 200+ reči

U svom zivotu stekao sam mnogo znanja u skoli imao sam problema sa drugim ucenicima kad sam imao 5 godine moja baka od mame mi je umrela od tate kad sam imao 7 godina a od tate deku nisam nikad ni upoznao jer mi je umro 2 godine pre mog rodjenja od mame deka mi je jos uvek ziv.Kad sam bio u osnovnoj skoli bio sam malo grub prema drugim djacima kao i oni prema meni.Kad sam bio 2. Razred imao sam nesrecu u saobracaju gde me je udario auto i 3 dana sam bio u bolnici covek koji me je udari morao je da plati mojim roditeljima 80 hiljade Dinara.Od pocetka osnovne skole sam bio lenj u skoli nisam bio radio domaci niti nista ucio ali kad sam svatio koliko ce mi zanje i trud trebati kad porastem poceo sam da ucim i da budem jedan od odlicnih djaka i da se potrudim da vise nebudem grub prema drugim djacima jer treba postovati sebe i druge.Mnogo sam znanja steko uceci kod kuce i u skoli imao sam dobru uciteljicu u Osnovnoj skoli.Kad su me u Osnovnoj skoli poceli da psuju i ja sam njima vracao jer sam mislio da tako treba ali sam shvatio da netreba da vracas drugima losim recima udarce...Jer dobro se dobrim vraca a lose se losim vraca.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom