Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39290
Players nickname
Luka Naudi
Suspect ID
22917
Date of violation
Nov 6, 2023
Time of violation
18:24
Proofs
https://youtu.be/stwR0Dx48EM?si=Q7OYVCqxRIS8N_6W

Beli Salvatore

Player
Player
Kao bivsi lider, i trenutni high rank zahtevam da se ovom decku odbije mogucnost un-ban. Prvo administracija ne nadoknadjuje stetu pa nemoj onda ni da ga un ban nakon 10 dana, mi izgubimo stvari on dobije 10 dana ban i tjt nema smisla ako pise trajni onda trajni i cao. A dodatno je decko 22k id i ne moze reci da nije znao pravilo da mu je zao i slicno. Hvala na paznji, prijatno vece.

Aleksaxx

Player
Player
Kao Prvo zadnji put igrao sam 14.5.2022 Pravila Nikad Ucio nisam admin moze vidjeti ja sm mozda krenuo igrati pre 10 dana maks Svaki dan od 26.10.2023 mozda i ranije 2-3 dana Za Oruzje Krast nisam znao da moze se dobije perma ban zasto ne dobijem ban na 10-15 a ne perma ban zasto kvarite drugim zabavu? sta kao ne bih se smirio kad bih dobio dan na 15 dana? naravno da bih Zamolio bih Administratore da me banaju na 10-15 dana

Polako Familija Salvatore bicete uskoro zadnji :D P.S Zamolio bih vas da ne skemate vise slabije igrace pogotovo Lacosta Salvatore i Luka Naudi :D
Gledao sam malo ID:3290 Vidim Dosta puta ste mu dali kaznu kako to da nije dobio ban? koliko puta je bio okacen na forumu on i Lacosta i nisu dobili Perma Ban?

Last edited:

Teo Razzgazi

Player
Player
Kao Prvo zadnji put igrao sam 14.5.2022 Pravila Nikad Ucio nisam admin moze vidjeti ja sm mozda krenuo igrati pre 10 dana maks Svaki dan od 26.10.2023 mozda i ranije 2-3 dana Za Oruzje Krast nisam znao da moze se dobije perma ban zasto ne dobijem ban na 10-15 a ne perma ban zasto kvarite drugim zabavu? sta kao ne bih se smirio kad bih dobio dan na 15 dana? naravno da bih Zamolio bih Administratore da me banaju na 10-15 dana

Polako Familija Salvatore bicete uskoro zadnji :D P.S Zamolio bih vas da ne skemate vise slabije igrace pogotovo Lacosta Salvatore i Luka Naudi :D
Gledao sam malo ID:3290 Vidim Dosta puta ste mu dali kaznu kako to da nije dobio ban? koliko puta je bio okacen na forumu on i Lacosta i nisu dobili Perma Ban?
Ne baljezgaj gluposti... ne brini se ti za nase mijesto... zicaj pare sad tamo i kradi iz drugih famova... sve se vidi na POVu, prvo si uzel i onda izaso iz fama... ako to nije krađa bravo za tebe, a pogledaj kolko smo ti pomogli...

Luka Reyli

Player
Player
KAO PRVO ZA KRADJU IZ FEMA SE DOBIJA PERMA BAN!
A TO STO CE MO BITI ZADNJI TO NIJE TVOJA STVR TEBE JE BELI DODAO U FEM D ASE DRUZIS SA NAMA PLUS TI JE DAO PARE DA KUPIS KUCU A TI NJEMU OVAKO ZABODES NOZ U LEDJA :)

Luka Reyli

Player
Player
U FAMILIJU SALVTORE SU SVI DOBRO DOSLI!
ALI OVO STO JE ON URADIO ZELIM DA SE KAZNI PERMA BANOM A NE 10-15 DANA :)

Beli Salvatoree

Player
Player

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom