Sve se vidi u POV!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne baljezgaj gluposti... ne brini se ti za nase mijesto... zicaj pare sad tamo i kradi iz drugih famova... sve se vidi na POVu, prvo si uzel i onda izaso iz fama... ako to nije krađa bravo za tebe, a pogledaj kolko smo ti pomogli...Kao Prvo zadnji put igrao sam 14.5.2022 Pravila Nikad Ucio nisam admin moze vidjeti ja sm mozda krenuo igrati pre 10 dana maks Svaki dan od 26.10.2023 mozda i ranije 2-3 dana Za Oruzje Krast nisam znao da moze se dobije perma ban zasto ne dobijem ban na 10-15 a ne perma ban zasto kvarite drugim zabavu? sta kao ne bih se smirio kad bih dobio dan na 15 dana? naravno da bih Zamolio bih Administratore da me banaju na 10-15 dana
Polako Familija Salvatore bicete uskoro zadnjiP.S Zamolio bih vas da ne skemate vise slabije igrace pogotovo Lacosta Salvatore i Luka Naudi
Gledao sam malo ID:3290 Vidim Dosta puta ste mu dali kaznu kako to da nije dobio ban? koliko puta je bio okacen na forumu on i Lacosta i nisu dobili Perma Ban?
Kao Prvo zadnji put igrao sam 14.5.2022 Pravila Nikad Ucio nisam admin moze vidjeti ja sm mozda krenuo igrati pre 10 dana maks Svaki dan od 26.10.2023 mozda i ranije 2-3 dana Za Oruzje Krast nisam znao da moze se dobije perma ban zasto ne dobijem ban na 10-15 a ne perma ban zasto kvarite drugim zabavu? sta kao ne bih se smirio kad bih dobio dan na 15 dana? naravno da bih Zamolio bih Administratore da me banaju na 10-15 dana
Polako Familija Salvatore bicete uskoro zadnjiP.S Zamolio bih vas da ne skemate vise slabije igrace pogotovo Lacosta Salvatore i Luka Naudi
Gledao sam malo ID:3290 Vidim Dosta puta ste mu dali kaznu kako to da nije dobio ban? koliko puta je bio okacen na forumu on i Lacosta i nisu dobili Perma Ban?