Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 6.23 + G.P 1.7. | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1030
Players nickname
Orandz Draco
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Sep 4, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/KAgzIDq

Orandz Murda

Player
Player
Poštovana administracijo, S obraćam vam se s iskrenom željom da razmotrite moj slučaj koji se odnosi na ban koji mi je dodeljen pre nešto više od pet ipo meseci na G.P 6.23 + G.P 1.7. Kao posvećeni igrač ovog projekta, tokom svojih igračkih iskustava, imao sam privilegiju da upoznam mnogo divnih ljudi i izgradim čvrste veze unutar igre. Svestan sam da su pravila projekta tu s razlogom i da je njihovo poštovanje ključno za održavanje ravnoteže i fer igre za sve igrače. Duboko se izvinjavam zbog toga što sam prekršio pravilo vezano za prebacivanje patika, i prihvatam svu mogucu odgovornost za svoje nepotrebne postupke. Spreman sam da prihvatim sve posledice svog ponašanja, uključujući i Money Wipe ukoliko je to potrebno kako bih izbrisao nepravedno steknutu imovinu. Duboko verujem da sam naučio važnu lekciju iz ovog iskustva i da ću ubuduće biti pažljiviji i odgovorniji igrač. S velikom zahvalnošću prihvatam svaku priliku da pokažem svoju predanost i doprinos zajednici na pozitivan način. Unapred zahvalan, Orandz Draco

Status
Not open for further replies.
Top Bottom