Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos I Marko Bonaparta

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marco alcapone

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:radnim danima 3-4h i vikendima 5-6h
5. Vaš Discord:Marko Vasquezz
6. Vaše ingame ime:Marko Bonaprta
7. Vaš ID:39171

Dodatne informacije

1. Lider za... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Draga Administracijo od pocetka igranja ovog servera sam odlucio biti deo criminala, upoznat sam kako je biti u crime org i bilo bi lepo da probam da vodim jednu od njih
-Imam dobru vestinu pucnjeva i dobro rpam,Moji prednosti su to sto sam mnogo brz,i opusten i mrazim nepravdu.
-Sta se tice iskustva ranije org bio sam u sve org na ovom serveru i u mnogim on njih sam bio HC i sa mojim iskustvom od ranije mislim da sam spreman da vodim ovu Organizaciju
-Imam spremnu ekipu iza mene koja bi mi pomogla da drzim ovu organizaciju vecinom tih moji drugara su trenutno HC u crime org.Sta se tice clanova ja bih ubacivao samo ozbijne clanove sta zele da rpati i znaju pravila,za sitne greske su dati suspendove (Na 12h+) Mrzim kad veci cinovi se ponasaju toksicno prema nizim ali ujedno i mali cinovi trebaju imati postovanje prema vecim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Do sad moje iskustvo u org sam video da Organizacije ne rade zajedno i slozno pa ako bih ja uzeo ovu organizaciju radio bi dogovore sa ostalim crime organizacijama i isli bi n a na talacke,Pljacke i slicno sve to cemo zajedno deliti a uz svega toga cemo da stvorimo zajednicko prijatejlsvto i bice dobra druzba.

Hvala na Citanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom