Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ljubomora radi na maxPostovana administracijo koliko me dobro pamcenje sluzi navedeni id je krsio ovo pravilo sa id-iom 29769 koji mu je prenosio Auto Servis 1/6 na mapi po drzavnoj ceni zahtevam da se logovi pregledaju i da se igrac kazni toliko od mene + da dodam takodje je kupovao gun store kod LI 10/11 po drzavnoj ceni lp.
Jebo ti cale mater, tebi ce se zbog ove zalbe osusit glavic vjeruj mi jer si toliki toksicni retard i nekom zelis rjesiti ban, dosl si sa kristijanom bio dobar i sve si sjebo dodji da te nadjem da ti objasnim par stvari jer drukcije nece ici da ne bih morao da ig ista radim ja ti dam discord i nadjemo se na adresi da ti picku polupam narkomancino jedna retardirana! Aj zzz pa se ćććć!Postovana administracijo koliko me dobro pamcenje sluzi navedeni id je krsio ovo pravilo sa id-iom 29769 koji mu je prenosio Auto Servis 1/6 na mapi po drzavnoj ceni zahtevam da se logovi pregledaju i da se igrac kazni toliko od mene + da dodam takodje je kupovao gun store kod LI 10/11 po drzavnoj ceni lp.
Kopiras Lukasa ovo ono a?Postovana administracijo koliko me dobro pamcenje sluzi navedeni id je krsio ovo pravilo sa id-iom 29769 koji mu je prenosio Auto Servis 1/6 na mapi po drzavnoj ceni zahtevam da se logovi pregledaju i da se igrac kazni toliko od mene + da dodam takodje je kupovao gun store kod LI 10/11 po drzavnoj ceni lp.