Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za LifeInvader | Naum AbdulJabbar 19352

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vaso.

Player
Player
  1. Informacije
    1. Vaše ime u RL: Vaso
    2. Vaše godine: 13.5
    3. Vremenska zona: GMT+1
    4. Prosječna aktivnost na dan: xxx
    5. Vaš Diskord: vasso_
    6. Vaše Ingame Naum AbdulJabbar
    7. Vaš ID: 19352
    Dodatne Informacije
    1. Lider za... LifeInvader
    1. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
    2.1. Želim da budem lider zbog svoje želje da dovedemo RP na vrhunski nivo kao novinari te da iskoristimo svo vreme dok smo u organizaciji da ljude zabavimo i da uvek ima neki dogadjaj. 2.2. Nemam liderskog iskustva,ali bih zeleo da budem lider ove organizacije s obzirom na moje RP iskustvo na ovom serveru,bio sam i admin te sam upucen i u sva pravila 2.3. Želim da budem lider iz razloga što sam dobro upoznat sa svim stvarima i IC događajima na serveru samim time bih organizovao minimalno 1 event nedeljno gde bi se ljudi zabavili.
    1. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
    3.1. Moj prvi savet je taj da bi se sto cesce trebali praviti IC eventi poput: carshow,talent show,maraton,trka plivanja 3.2. Cesto bih stavljao srecne sate gde bi cena oglasa bila jako niska ($10) koje vecina gradjana voli,a kao sto mi znamo ako je dobro gradjanima i nam je 3.3. Cesto bi snimao i pratio razna desavanja u gradu (talacke, racije, pljacke, pucnjave...) cime bih narod uputio na desavanja i novosti u gradu te kakvih opasnosti sve ima i da se paze istih ujedno dok setaju gradom i koliko je bezbednan koji deo grada za kretanje. 3.4. Radio bih mnoge intervjue sa raznim liderima organizacija kako bi građani znali dosta o ostalim organizacijama na ovom serveru,kao i sto bi gradjani mogli da gledaju iste i usmere svoj RP na organizaciju koja im se najvise svidi. 3.6. Uveo bih dosta novih IC evenata kojih do sad nije bilo: Kviz znanja- sastojao bi se od 8 igrača tj kretalo bi se od 1/4 finala - išlo bi se 1 na 1 (oči u oči) postavljala bi se uglavnom IC pitanja i ko zna više ide dalje išlo bi se sve do finala. Maraton- odvijao bi se na raznim lokacijama gdj bi ucesnici trcali na duge distance i najizdrljiviji,spretniji i spremniji pobedjuje. Motorijadu-trka motorima sa početkom od kazina,sastojala bi se od 3 kruga,koji bi se odvijao 1 u 2 nedelje,gde bi mogao da se odredi "Glavni Biker" ovog grada. I jos mnogo raznih dogadjaja koji ce ljudima privuci paznju. 3.7 Imao bih CityNews & Topics odeljak koji bi stalno izvestavao o stanju u gradu,gde bi gradjani mogli da citaju novine i da se paze svih opasnosti grada. Naravno to bi radili isljucivo profesionalci koji su dugo u tom poslu te bi se na dnevnom nivou gradjani obavestili o desavanjima. Struktura mog Lifeinvadera: -Oglasivaci -CityNews & Topcis -Komanda -High Comand Rankovi:
    1. Suspend (osoba koja je pisala lose oglase te treba jos 1 da se ispita)
    Oglasivaci:
    1. Oglasivac (osoba koja je tek usla u organizaciju i krenula sa pisanjem)
    2. Oglasivac I (osoba koja je usla u organizaciju medjutim dosta je aktivna i donekle upoznata sa unutrasnjom politikom LI)
    3. Oglasivac II (osoba koja je dostga aktivna od ulaska u organizaciju i skoro u potpunosti upoznata sa unutrasnjom politikom LI)
    4. Oglasivac III (osoba koja je vec oko 2 nedelje u organizaciji i pise perfektno oglase)
    5. Senior Oglasivac I (jedan od najaktivnijih i trudom i radom je dosao tu gde jeste)
    6. Senior Oglasivac II (vec je 2-3 nedelje i medju prvima na listi oglasivaca nedelje od kako je usao)
    7. Senior Oglasivac III (vec 3 nedelje je prvi na listi oglasivaca i pise ih perfektno)
    Komanda:
    1. Supervisor Asistent (pored toga sto je jako aktivan i pise oglase takodje je i stekao neku vrstu poverenja lidera da moze da pomaze supervisoru)
    2. Supervisor (Supervisor je rank koji nadgleda pisanje oglasa i aktivnost ljudi koji su tek usli u organizaciju te im i skrece na paznju na neke sitnije greske ako prave kao sto i predlaze ko bi mogao da zaradi rankup)
    3. Manager (Ispituje ljude i nadgleda njihovu aktivnost,trud i rad)

2. CityNews & Topics
    1. CityNews & Topics (osoba koja je duze vreme u organizaciji i upoznata je sa svime,stekla poverenje lidera i opredelila se da zeli da pise clanke)
    High Comand:
    1. Pomocnik Zamenika (ovaj rank pomaze te obavlja sve funkcije ako zamenik i lider nisu prisutni)
    2. Zamenik Lidera (Rank koji vodi organizaciju dok lider nije tu,nadgleda rad organizacije)
    3. Lider (Vodi organizaciju,nadgleda rad i nagradjuje isti)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom