Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milosko Vice

Player
Player
Информације
1. Ваше име ИРЛ: Матеја
2. Ваша година: 14
3. Временска зона: ГМТ+1:00
4 . Просек онлине по дану: mogu biti aktivan 13 sati na dan
5. Ваш дискорд: milosko200
6. име игре: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347

Додатне информације

1. Лифе Инвадер
2. Зашто желите бити Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење)
Лифе Инвадер је једна од нас најбитнија организација. Како не учествује у догађајима СТАТЕ-а и ЦРИМЕ-а, Лифе Инвадер нуди доста више РП-а потенцијала за уживање у РП-у него било која друга организација. У следећа три разлога навешћу вам зашто ја мислим да ћу бити најбоља вода Лифе Инвадера.

→ ИСКУСТВО
Познајем сваку фукцију коју Лифе Инвадер има у понуди. То знање долази од велике мреже пријатеља који су имали искуства у њему, па и само искуство у лидерству. Обратио сам се многим пријатељима и лидерима о томе на који начин да ову организацију водим. Задатак лидера Лифе Инвадера захтева много више труда него у било којој другој организацији.

→РЕСТРУКТУИРАЊЕ
Приметио сам да је Лифе Инвадер доста дуго потцењена и неразвијена организација. Није било раста. Као што сам и раније навео да ова организација има огроман потенцијал. Да би се тај потенцијал остварио потребно је да се организација подршке из тренутног стања. Неке од идеја бих навеле у даљем тексту под бројем 3(савести за побољшање РП-а).

→УСЛУГЕ
Лифе Инвадер нуди велики број услуга. Од обичних ИНГ огласа па до насловних страна у новинама. На жалост неке од услуга су подцењене и нису искориштене у свом пуном потенцијалу. Ја као лидер настојим да променим. Тако да ове услуге више не буду занемариване.

3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији.
--Корење услуге Лифе Инвадера како их је створио већи РП живот у граду. Дискорд и новине су одличан начин да се досегне велики број играча који, али мислим да су те услуге неискориштене и користе се само како би се некада окачили неко вест или слично.
--Одржавање већег броја догађаја. Мислио да би Лифе Инвадер требало да одржава много већи број догађаја како би забављао градјане.
--Задржати више чинове који су вредни и одбацити их уколико нису. Не толерисати подмићивање.
--Лифе инвадер би требало да одржава константан контакт са осталим организацијама. Како са држав-ом тако и са злочин-ом, како би створио бољи новинарски РП.

Циљеви
+Задовољити кураторе тако што би сва правила била поштована.
+Одржавање више догађаја него било која друга организација.
+Побринути се да огласи и остале услуге буду достављене на време како би се избегле жалбе.
+Потрудити се да садржај испрати РП догађа.
+Запошљавање људи који су активни и тако покривају цео дан.
+Створити чврсту организацију како би следећи лидери могли да се надовежу на њу.

Хвала на читању.
С поштовањем, Даниел

Status
Not open for further replies.
Top Bottom