1. Vaše ime IRL:Milan
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GTM+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):8:00,18:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):Radnim danima ne toliko,ali vikendom da.
6. Vaš Discord:MilanSmiljanic#3772
7. Vaše ingame ime:Mita Lee
8. Vaš ID:34372
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Za početak ništa.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin:Želeo bih postati administrator ovog servera,jel bih voleo da vidim kako je to,Takođe da pomažem novim igračima pošto znam kako je to teško na početku.
2. Koje su vaše prednosti: Imam dosta strpljenja,mogu saslušati svačiji problem
3. Koje su vaše najveće slabosti:Nemam ništa preterano,trudim se.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)a(nemam ga)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku:Nažalost,da škola,ali ću odvojiti maksimalno vremena koliko mogu.
Hvala vam na čitanju i brzom odgovoru!!
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GTM+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):8:00,18:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):Radnim danima ne toliko,ali vikendom da.
6. Vaš Discord:MilanSmiljanic#3772
7. Vaše ingame ime:Mita Lee
8. Vaš ID:34372
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Za početak ništa.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin:Želeo bih postati administrator ovog servera,jel bih voleo da vidim kako je to,Takođe da pomažem novim igračima pošto znam kako je to teško na početku.
2. Koje su vaše prednosti: Imam dosta strpljenja,mogu saslušati svačiji problem
3. Koje su vaše najveće slabosti:Nemam ništa preterano,trudim se.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)a(nemam ga)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku:Nažalost,da škola,ali ću odvojiti maksimalno vremena koliko mogu.
Hvala vam na čitanju i brzom odgovoru!!