Informacije
1. Vaše ime u RL: Simun
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:6h
5. Vaš Diskord: .simun.
6. Vaše Ingame ime: Simun Malchiny
7. Vaš ID: 40198
Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ovo organizacije iz razloga sto imam puno iskustva u Lifeinvaderu
kao: pisanje preko 8k oglasa
aktivirao clanove da budu aktivni
naucio sam puno ljudi kako se pisu oglasi
ispitao sam dosta ljudi za ulazak u LifeInvader
Zelim vratiti lifeinvader u pun pokrat da se oglasi pisu nonstop i ako bude tako biti ce vise puta happy hour ograniziran
Zelim da se dogadaji oganizuju par puta u tjednu i da budu novosti o gradu slane barem jednom u danu preko ETHER-a
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Imam par savjeta da se iskoristi pun potecial lifeinvadera sa svim funkcijama koje su nama dostuptne kako bi gradanima bilo sto bolje u gradu
Clanovima organizacije bude zabavno da rade
Pokusat cu da poboljsam komunikaciju izmedu vladinih organizacija i samoga Lifeinvadera.
1. Vaše ime u RL: Simun
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:6h
5. Vaš Diskord: .simun.
6. Vaše Ingame ime: Simun Malchiny
7. Vaš ID: 40198
Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ovo organizacije iz razloga sto imam puno iskustva u Lifeinvaderu
kao: pisanje preko 8k oglasa
aktivirao clanove da budu aktivni
naucio sam puno ljudi kako se pisu oglasi
ispitao sam dosta ljudi za ulazak u LifeInvader
Zelim vratiti lifeinvader u pun pokrat da se oglasi pisu nonstop i ako bude tako biti ce vise puta happy hour ograniziran
Zelim da se dogadaji oganizuju par puta u tjednu i da budu novosti o gradu slane barem jednom u danu preko ETHER-a
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Imam par savjeta da se iskoristi pun potecial lifeinvadera sa svim funkcijama koje su nama dostuptne kako bi gradanima bilo sto bolje u gradu
Clanovima organizacije bude zabavno da rade
Pokusat cu da poboljsam komunikaciju izmedu vladinih organizacija i samoga Lifeinvadera.