Informacije
1. Vaše ime u RL: Šimun
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: .simun.
6. Vaše Ingame ime: Simun Malchiny
7. Vaš ID: 40198
Dodatne Informacije
1. Lider za...
LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Želim biti Lider LifeInvader-a zbog svog iskustva u ovoj organizaciji. Pisao sam dosta oglasa, učio ljude kako se pišu oglasi, ispitivao članove za ulazak u organizaciju i još puno toka u svom vremenu u organizaciji.
Napravio bi bolju komunikaciju sa Vladinim organizacijama da se organiziraju događaji sa građanima, da se novine šalju barem jedamput dnevno preko funkcije ETHER-a
Volim što LifeInvader je jedina organizacija koja daje mogućnost da radite gdje kod se nalazite. Ovo je bio jedan od razloga mog ulaska u organizaciju. Jer sam mogao biti u kući, farmi, bolnici ili u zgradu od samog LifeInvadera. Volim ovo jer nije bitno di se nalazimo bitno je da smo povezani.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Kao što sam prije naveo napravio bi bolju komunikaciju između vladinih organizacija i LifeInvader-a kako bi sami građani dobivali brže novosti što se točno dešava u samom gradu.
- Kao Lider bi aktivirao Department za Kreativnost oni bi održavali evente i novine kao: Vožnja po gradu, Novine o gradu i još puno toga.
- Sortirao bi bolje rankove u samoj organizaciji kako bi svatko imao svoju funkciju i vrijednost.