Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Jale Vice

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Jakov
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : gmt 1+
4. Prosječna aktivnost na dan : 7-12h
5. Vaš Diskord : jale.vice
6. Vaše Ingame ime: Jale Vice
7. Vaš ID : 26342

Dodatne Informacije:

Lider za
: Los Santos Vagos

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Imam iskustva sa vođenjem ljudi, poznajem dobro sva pravila u vezi bandi kako generalna tako i geto pravila.
- Imam vec spremne ljude, to su ljudi sa iskustvom za koje mogu garantovati da nece krsiti pravila - Imam spremnu turf ekipu, ekipu za grafite, kao i za sve ostale aktivnosti poput tajne radnje, pomorske bitke, podmornice itd...
-Aktivan sam, želim voditi organizaciju jer mislim da sam stvarno sposoban. Imam puno iskustva u vođenju organizacija jer sam bio high-rank u svakoj kojoj sam bio. Znam kako treba posloziti ljude i kako ih voditi

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Vise dogadjaja koje bi pravio talacke, pljacka 24/7, Gun Store,FZ raid itd -Saradnja sa drugim liderima bande i sa kuratorom mogli bi praviti dosta eventa. -Mislim da sa mojim poznavaljem pravila i iskustvom da bi ljudi pratili mene i mogli bi praviti dobar RP. -Smatram da imam ljude u bandi koji su jako iskusni i ne bi se desavale gluposti tacnije bilo mi smanjeno na minimum krsenje svakog pravila

Hvala na čitanju moje prijave ! Srecno Ostalim Kandidatima,
Jale Vice

Status
Not open for further replies.
Top Bottom