Poštovani Mujo ili Abrahame,danas sam imao situaciju u kojoj sam sa kolegom krenuo da sprečavam kradju vozila gde u toku rp situacije admin pod imenom Mika Ryhs kažnjava mog kolegu. Nakon nekog vremena u toku mog hapšenja lica dobijam kaznu za PG iako ništa nisam pogrešio, nakon toga pozvao sam administratora da dodje do mene, ali on nije bio u igrici. Ovo smatram pod otvorenom korupcijom zato što je admin kaznio kolegu da bi lice koje smo hapsili uspešno započelo pljačku auta mog kolege koji je odmah pre togao bio kažnjen.Takodje, odmah nakon mojeg kažnjavanja lice koje smo hapsili nestaje iz vozila ,a to nam je potvrdila koleginica koja je bila u zatvoru u to vreme ,nije bilo znaka upitnika,odnosno znaka da je lice izašlo iz igrice.Mislimo da je isti admin koji nas je kaznio, pustio to lice na slobodu.Zahtevam da vi pregledate POV administratora i kaznite istog ako je pogrešio,ukoliko administrator nema POV, zahtevam da taj admin dobije izbačaj iz tima administracije zato što to daje još jedan razlog za korupciju administratora Mika Ryhs.
Pozdrav.
Pozdrav.