Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milosko Vice

Player
Player
1. Ваше име ИРЛ Mateja
2. Ваше године 14
3. Временска зона ГТМ + 1:00
4. Просјек онлине по дану mogu biti aktivan 13 sati
5. Ваш Дисцорд milosko200
6. Ваша игра под именом Mateja Vice
7. Ваш ИД 39347

Додатне информације

1 Лидер за.....
ЛифеИнвадер

2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење функционисања)
○Желим да будем вода Лифеинвадер-а јер имам искуства у писању, знам како да се појављујем као лидер било да се слалом о играчима у организацији, да будем организовао како би се организовао као лидер најбољи начин

○Имам искуство као Лифеинвадер запосленик тако да знам систем и како они раде и слично.

○Волим ЛифеИнвадер највише због опасности и важности те организације планирам улозити свој максимум и доста труда, познат сам са правилима шта сме а не да се ставља на оглас, верујем да се био одлично укључио у организацију и као лидер постао сам њој аи чак био заменик.

3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији.
○Потрудићу се да моји запослени савршено познају правила и постараћу се да сваки запослени има услове да буде запослени у Лифеинвадер-у.

○Моји запослени ће бити бирани према најбољима и неће сви моћи да се уђу у Лифеинвадер.

○Направићу долази за обуку и припремити их да буду запослени у Лифеинвадер орг.

○Огласи играча ће бити објављен након 3 минута од тренутка када су послали огласе (максимално!)

○Обучавају их о дисциплини ио заједничком раду и једни за друге како бисмо се сви забављали у послу.

○Припазицу на огласе о којима се највише добија варнова то је писање илегалних и админа/леадер-а на огласима скренућу им додатну пажњу пре и после испитивања да увек проверавамо да се не надјемо.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom