Informacije
1. Vaše ime IRL: Milan
2. Vaše godine: 12.5 (glas kao da imam manje)
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 10:00 do 22:00/23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 10h+
6. Vaš Discord: milanobamica
7. Vaše ingame ime: Sakib Sikirica
8. Vaš ID: 13826
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: //
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati Admin jer dosta dugo igram na ovom projektu i dosta dugo igram RP inace,nekada sam na drugim nekim rp-evima bio Admin,i volim pomagat ljudima,a takodje i znam dobro pravila.
2. Koje su vaše prednosti? Tesko me je iznervirati,jak sam sa zivcima,strpljiv sam itd...
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da,Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Hocu,nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Jedino skola ali ne bas toliko da ne mogu igrat,uvjek cu biti IG
1. Vaše ime IRL: Milan
2. Vaše godine: 12.5 (glas kao da imam manje)
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 10:00 do 22:00/23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 10h+
6. Vaš Discord: milanobamica
7. Vaše ingame ime: Sakib Sikirica
8. Vaš ID: 13826
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: //
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati Admin jer dosta dugo igram na ovom projektu i dosta dugo igram RP inace,nekada sam na drugim nekim rp-evima bio Admin,i volim pomagat ljudima,a takodje i znam dobro pravila.
2. Koje su vaše prednosti? Tesko me je iznervirati,jak sam sa zivcima,strpljiv sam itd...
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da,Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Hocu,nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Jedino skola ali ne bas toliko da ne mogu igrat,uvjek cu biti IG