Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7925
Players nickname
Tyrone Armone
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Feb 18, 2022
Time
3:35
Proofs
https://imgur.com/XWacBhn

Zed Darkin

Player
Player
Postovana administracijo, ja sam dobio perma ban za 6.3 za uzimanje stvari iz organizacije u osobne svrhe, pre svega bi najavio samo da sam ja lidera dobio zato sto znam pravila i znam posledice istih, nisam uzeo nit da bi krao nit da bi koristio organizaciju u svoje svrhe vec zbog ekipe koju imam da bi vodili geng i pravili neki RolePlay pored svega. Za svaki moguci metak i za svaki moguci dola koji su uzeti iz organizacijer ja imam razlog i opravdanje za isto, sa obzirom da ste vi Administracija mozete proveriti celokupne logove moje kretnje oko organizacije tacnije uzimanja para, i iz skladista stvari postoje eventi i turfoi na kojima treba i municija i panciri i sve, ta ista municija koja je potrebna potrebne su pare za to, sto znaci da sam ja uzimao iz organizacije pare ne u osobne svrhe vec za organizaciju zar ne? Ja bih vas zamolio da me unbanate posto ja nisam ovde da bi krsio pravila vec da igram na grandu sa ekipom i da bi postovao ista! Novac od organizacije je otisao na Oruzje,metkove i malu platu clanovima. Zamolio bih za unban jer stvarno zelim da nastavim da igram na serveru. Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom