Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27776
Players nickname
Josip Aziz
Administrators nickname
Fico Moncler
Date
Nov 13, 2023
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/55Lhbsz

Miracle

Player
Player
Poštovana administracijo,

znam da sam odgovoran za svoj POV sa dogadjaja, snimam ga uvijek ali jučer se desilo nešto meni lično nepoznato.
Ukratko da objasnim problem: imam uključen "Instant Replay" na "Nvidia Experience" ( clipovanje na 10 min ). Ušao sam jučer na event odigrao i pao, kada sam pokušao da sačuvam POV izašla mi je poruka da je sačuvano samo 4 min 14sec. Meni je u tom momentu bilo čudno zašto je samo sačuvano 5 min a ne 10. Nakon eventa su me okačili na forum za Possible Cheat administrator je zatrazio POV sa eventa a u Proofs nije bilo videozapisa gdje bih mogao da vidim dokaze i onda sam provjerio ime čovjeka koji me je okačio na mom POV-u medjutim na tih 5 min se nije nalazio taj kill. Nisam siguran da li je neki problem do drivera ili slično. Meni je zaista zao sto se nije sačuvao mogu dostaviti čitavih 5 min i par sekundi sačuvanih gdje se takodje vidi da sam čist. Takodje dostavljam POV-ove od ovih dana čisto da bih dokazao da sam snimao svaki
POV! EVENT na kojem se nije sačuvalo 10 min ! :
POV1:
POV2:
POV3:
POV4:
Nadam se unbanu i brzom odgovoru. Hvala na odvojenom vremenu

Josip Aziz :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom