Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Personalna biografija I Mark Wembanyama I 24739

Status
Not open for further replies.

mantril420

Player
Player
Ime: Mark Wembanyama
Pol: M
Starost: 48 god
Rasa: Crna
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Akron
Otac: Stephen
Majka: Annie
Težina: 83kg
Visina: 195cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crvena
Tetovaže: Leva ruka, desna ruka, prsa, trbuh, leđa, listovi
Prednosti: Vješt, brz, agilan, pametan
Slabost: ima slabe živce

Zivotna prica:

Moj život na ovome svijetu poćeo je 15.08.1989. godine.Rođen sam u Lokalnoj Bolnici u Los Santos.Ime mi je Mark ,a prezime Flow. Sin jedinac sam majke Annie i oca Stephena. Mome ocu i majci najveća želja im je bila dijete.Ta želja im se i ostvarila,bilu su presrećni povodom moga rođenja.
Odrastao sam u veoma urbanoj okolini.Nije bilo nikakvih drogeraša, dilera u okolini. To je moga oca i majku činilo sretnim,jer su znali da se neću sutra baviti time. Otac mi je radio kao čuvar u jednoj lokalnoj banci u Los Santosu, a majka je bila nezaposlena. Oceva plata je bila dovoljna za život nas troje. Imali smo za hranu,piće i ostale potrebe. Nakon što sam napunio 7 godina, otac i majka su me upisali u školu na podrućju Mc Donilas. Škola je bila veoma lijepa i uredna,osoblje je bilo veoma kulturno, pristojno i ponašali su se normalno. Ucio sam odlićno i bio sam jedan među najboljim ućenicima u školi.
Jednoga dana došao je otac s posla i rekao mi da ima presrećnu vijest za mene. Ja sav sretan sam rekao iz sveg glasa govori. Otac mi je rekao da želi da me upiše u „Karting Društvo“,da treniram vožnju karting vozilima.Tom vijesti sam se veoma obradovao i to me veoma razveselilo pristao sam na to i poljubio oca.Tako došla je subota,otac je bio oslobođen posla.Izašli smo rano ujutru i sjeli u ocev Club.Otac se uputio ka „Karting Društvu“u MC dolinasu,inaće to je bilo najpoznatije drušvo u državi.Išli su na razna takmićenja širom svijeta..Uputili smo se ka ulazu u „Karting Društvo“ i otac me je upoznao s direktorom .Čovjek je bio veoma pristojan i kulturan,što me ćinilo sretnijim.Popunio sam formular za trenige,rukovao se s gospodinom Direktorom „Karting Društva“,te smo ja i otac krenuli kući.Na treninge „Karting Društva“ sam išao redovno i svi su prepoznali moj talenat u vožnji što me ćinilo sretnim.Nakon što sam završio još dva razreda osnovne škole,sedmi i osmi.Došlo je vrijeme za upis u srednju školu.Otac i majka su ostavili odluku na meni i ja sam sa svojih 18 godina odlućio da upišem Srednju Saobraćajnu Školu.Kao veoma odlićan u osnovnoj školi,odmah sam upao u Saobraćajnu,školu.

Bilo je to 20.7.2021 godine nakon tamo provedenih 5 godina.To jutro sam kupio novine, u novinama New's“, pogledao sam naslovnicu i vidio: „UBIJEN NAJPOZNATIJ BIZNISMEN I DIREKTOR KARTING DRUŠTVA LOS SANTOSA .Suze su automatski kanule s c.Mislio sam da je to kraj za mene u svijetu vožnji i utrka.To nije bila jedna od najvećih nesreća u mom životu,sutradan u „Los Santos New's“ novinama naslovnica: „ZAPALJENO NAJPOZNATIJE KARTING DRUŠTVO U DRŽAVI“.Ta vijest je bila našokantnija u našem „Karting Društvu“,shvatio sam to je raspad „Karting Društva“,svoju tugu sam podjelio s članvovima.Nakon nekoga vremena to sam prebolio,a onda sam polako zrelije krenuo da razmisljam i mislim o stvaranju porodice te otvaranju novog projekta Kartinga...
Dan danas ziv kao sef u svojoj kancelariji,postao sam poznat i veoma bogat,te ostvario san sa punom garazom dobrih kola.

Mark i vestine

Mark moze da ide 2v1 jer je cesto pored kartinga cesto isao u streljanu i uvezbao svoje pucanje.
Mark moze da upotrebljava drogu jer mu je to lijek.
Mark moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa pistoljem u ruci ( ne puskom zbog PGa).
Mark moze koristiti XXX oruzje,zbog treninga u streljani.

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom