Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na Mujo Simba | Laganje administratora

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34942
Players nickname
Luka_Cassh
Administrators nickname
Mujo simba
Date
Nov 14, 2023
Time
15:00
Proofs
https://ibb.co/7vxrKqV

Luka Cassh

Player
Player
Zdravo draga administracijo ovo je zalba na Mujo Simba zato sto me je banovao na 7 dana razlog treba da bude Laganje admina,ban sam dobio zato sto sam pitao admin Kejt
da mi spawna moje vozilo do mene jer sam sleteo u vodu sa njim onda sam dobio da obijem auto Jugular pa ja ne znam do kakvog zakljucka je admin Mujo dosao da sam nesto lagao,i ako sam nesto pogresio izvinjavam se i voleo bi dobniti unban posto drzim familiju i porez na kuci imam jos 5 dana a ban imam 7 dana pa ce mi nestati familija i ode sve.Hvala unapred.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
"da mi spawna moje vozilo do mene jer sam sleteo u vodu sa njim onda sam dobio da obijem auto Jugular"
Bukvalno si sam opisao zasto si banovan. Kako ces ukrasti auto koje je "tvoje" nakon sto si administratoru rekao da ti izvadi TVOJE vozilo iz vode. Zapravo nisi ni upao niti si znao gdje se nalazi to vozilo vec si na skeneru vidio da je u tom krugu ali ga nisi mogao naci zato si pozvao admina da ti "izvadi tvoje vozilo". Ban ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom