Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47019
Players nickname
Leo West
Suspect ID
1
Date of violation
Nov 15, 2023
Time of violation
23:13
Proofs
https://youtu.be/rNXF8xfw-6A

Wee

Player
Player
Dobro vece , Policija je uradila masivno krsenje pravila de su me kao njegovog kolegu bez ikakvih osnova uhapsili U GHETO na raciji i dali otkaz u sred hapsenja i posle uradili ba na kraju hapsenja za sta jedino imam dokaz koji je dovoljan da bi se organizacija kaznila jer su njih troje bili , Pritom tek sad sam video da se sjebao format videa i nije snimio zvuk . Hvala. zaboravio sam da kazem banali su me sa LSPD GRAND RP discorda sto je isto krsenje pravila .

Last edited:

Wee

Player
Player
Kao bisi clan LSPD-a i GOV-a nemam komentara sto se tice ove žalbe ( ne želim da se mešam,ali koliko ja znam valjda je ovo rešeno IC)
Takodje i ovo molim da se kazni za [ Off Topic ]

Micaaaaaa

propali drogas
Player
Stavi lepo sve da se vidi od samog pocetka kako vredjas sve clanove organizacije + kolege iz drrugih drzavnih struktora mislim da je ovo jednostavno prekrsaj i reseno na IC nacin.
Ce bude lepa plata 😂

Kejt Peskir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu
Zahtevam da dostavite Pov od pocetka situacije imate rok 14h

Wee

Player
Player
Imam pov od pocetka al na snimku ima problem jer se ne cuje moj glas jer je bio neki bug sa snimanjem snimam inace preko XBOX i svi sljevi su ukljuceni i sve se vidi . Ali nije se cuo moj glas jer se nesto sjebalo ima na kraju situacije su bili 3 pd i stavili me iz celije odma u samnicu cim su me usudili niti su me vodeli do samnice ja mislim da je zasluzen warn za to jer je ba . hvala

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Imam pov od pocetka al na snimku ima problem jer se ne cuje moj glas jer je bio neki bug sa snimanjem snimam inace preko XBOX i svi sljevi su ukljuceni i sve se vidi . Ali nije se cuo moj glas jer se nesto sjebalo ima na kraju situacije su bili 3 pd i stavili me iz celije odma u samnicu cim su me usudili niti su me vodeli do samnice ja mislim da je zasluzen warn za to jer je ba . hvala
ima bag, koji se zove gp 3.2

Status
Not open for further replies.
Top Bottom