Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader Aplikacija za National Guard | Mick Thomson

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mick Thomson

Darkthrone
Player

Informacije:​

1. Vaše ime IRL: Luka​

2. Vaše godine: 18​

3. Vremenska zona: GMT+1​

4. Prosek online po danu: 6-8h (vikendom 10h i vise)​

5. Vaš discord: lukaxd5654​

6. Vaše ingame ime: Mick Thomson

7. Vaš ID: 45892​

Dodatne informacije:​

1. Lider za: National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)​

-Želim postati lider jer se osećam kao veoma dobar vođa koji je pouzdan, mekog srca i ima autoritet nad ostalima u organizaciji te bih voleo da poboljšam roleplay u nacionalnoj gardi koga poprilično manjka zbog nedovoljnog broja ljudi te dovodim svoju sastavljenu ekipu koja je savršena na svaki mogući način ali će takodje biti mnogo mesta za nove regrute ili potecijalne vođe u budućnosti.​

-Što se tiče aktivnosti, postaraću se da postoji dobra aktivnost u organizaciji. Naročito u radnom vremenu od 12:00 do 22:00, imaćemo iskustvo i ljude koji reaguju na svaku situaciju te pružaju svakoj organizaciji što veću podršku. Kod Nemanje Ilicica, videli smo neke odlicne rezultate za kratko vreme, i želim da ovi rezultati budu prisutni i tokom mog mandata. Znam da ću uspeti da nastavim sa dobrim delom koji je Nemanja Ilicic zapoceo. Kada drugim organizacijama zatreba municija, postaraću se da je obezbedim što je pre moguće. Nikada neću dozvoliti favorizovanje u organizaciji. Na ceremoniji će svi biti podjednako promovisani. Takođe ću dati odgovarajuće bonuse i promocije za čuvanje kapija, prisustvovanje događajima i održavanje dobre aktivnosti. Takođe, postaraću se da svako na visokom komandnom položaju ima iskustvo da postane vrhovni komandir.​

-Služio sam Nacionalnu Gardu u drugom gradu 4 meseca, to je bila moja prva legalna organizacija, video sam mnoge vođe kako idu i dolaze, ali većina njih je zloupotrebljavala svoju moć i prljala ime Nacionalne garde. Pomogao sam sa svim svojim partnerima da srušimo ove korumpirane vođe Nacionalne Garde, i uspostavili smo tlo čiste organizacije sa poštovanjem. Bio sam jedan od najviših činova, i mogu reći da poznajem svoju organizaciju više od drugih ljudi, tako da imam dosta iskustva u rukovođenju vojnicima i ponašanju prema drugim osobama i organizacijama.​

DISCIPLINA, ČAST I PRAVDA​

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.​

-Praviću redovne vojne treninge, koji su obavezni za svakog vojnika. Oni će biti održani u šumi, i brdima kako bi vojnici stekli kondiciju i iskustvo u prirodnom okruženju te bi bili spremni za svaku vanrednu situaciju poput terorističkog napada, mogućeg rata, građanskog udara itd.​

-Povremeno ću praviti vojnu paradu koja će marširati gradom sa svojim najboljim naoružanjem i tehnologijom te će tu paradu snimati life invader kako bi pokazali ostalim svetskim silama naše ljudstvo i moć. Osim toga ću svojim oklopnim vozilima, avionima koji će obletati marš privući ljude iz grada da se pridruže Nacionalnoj Gardi​

-Uvešću nazad vojne legitimacije koje će imati svrhu potvrde vojne spremnosti. (u pucanju, vožnji, taktikama, preživljavanju..) Kako bi druge LEO organizacije imale način da zaposle lica koja su sposobna u izvršenju službene dužnosti.​

Topli pozdravi ,Mick.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom