Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pravilo događaja 1.16 | Kristina Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
24227
Players nickname
Don Jeans
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Nov 16, 2023
Time
2325
Proofs
https://youtu.be/wU8l6V-4jVY

Don Jeans

Player
Player
Pozdrav,

Ovako da krenem, jucer navecer sam na organizaciju dobio warn za Pravilo Dogadaja 1.16.

1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca)
Civilno - do 100k
Službenik za provođenje zakona - do 200k
Visoka komanda - do 300k
Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)

Prije nego sto su na talacku krenili Families banda, pitali su admina Carlos Malchiny dali se smije u zamjenu za taoca umjesto novca npr. traziti kanistere u vrijednosti od 100k i on im je rekao da se smije i to su i napravili. Families banda za taoca je trazila kanistere u vrijednosti od 100k, i zbog toga obje organizacije su dobile warn, mene zanima zasto je moja banda (Vagos) dobila warn ako su Familiesi trazili to za taoca a ne moji? To mi nema smisla, jer pravilo lijepo glasi "bande mogu traziti samo novac" moja banda nista nije zatrazila nego Familiesi i samo tu su krivi oni a ne mi, jer mi nismo trazili to, jest da su bili i Vagosi na talackoj al opet nismo trazili to. Pitao sam kristinu verstappen nakon sto nam je dala warn zasto smo dobili warn i rekla mi je da su to trazili za taoca, ponavljam Familiesu su trazili a ne Vagosi.

Onda smo je pitali i poslali POV gdje Admin Carlos Malchiny govori da se smije to raditi. I ljudi su to radili na talackoj samo zato jer je admin rekao da se smije, i kako je to onda greska od ljudi koji su radili talacku ako je admin rekao da se to smije? Zar ne da bi se onda trebao kazniti taj admin i nama maknut kazna, jer da je on rekao da se ne smije, bande to nebi uradile.

POV gdje admin govori da to smiju raditi:

Ponavljam, ljudi su to napravili jer im je admin rekao da se smije, da je rekao da se ne smije to nebi radili. I opet me zanima zasto je moja banda dobila warn ako su Familiesi zahtjevali to u zamjenu za taoca.

Ugodan ostatak dana, i nadam se pozitivnom odgovoru.

Don Jeans

Player
Player
Jer smatram ako igraci pitaju nesto admina da je odgovor validan, i to ocekuju od njega. To su radili jer je on kao sto se vidi na videu rekao da se smije, da je rekao "ne smije se, samo novac" to nebi radili nego bi trazili novac samo. I sada smo mi nastradali i dobili warn radi pogresnog odgovora od administratora Carlos Malchiny.

Don Jeans

Player
Player
Jos nesto sto sam zaboravio nadodat, nakon sto sam dobio warn na organizaciju, isao sam pitati admina koji je dao krivu informaciju ljudima koji su radili talacku, da li je to stvarno rekao (zbog koje smo dobili warn mi Vagosi i Familiesi). I vec 2 dana nije odgovorio, zato jer vjerujem da zna da je pogrjesio, a svi znaju nekad reci nesto sto nije tocno, i barem moze odgovoriti na pitanje. Vidim da se ljudima skidaju kazne jer je admin donio pogresni odluku, zato i pisem ovo. Da su ovo napravili bez da im je admin rekao da se smije, nebi pisao ovu zalbu u nadi da se skine warn nego bi prihvatio samo warn jer si zeznuli, al u ovom slucaju admin im je dao tu krivu informaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom