Informacije
1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 17 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: dosta, 7-11 h
5. Vaš Discord: _snoop_dog
6. Vaše ingame ime: Bazzy Darkin
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za.....National Guard ( Vojska )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Prvi razlog: Hteo bih postati lider ove specificne organizacije zato sto sam u njoj inace mnogo proveo vremena i dosta puta sam cak bio high komanda.
Drugi razlog: Hteo bih postati lider ove organizacije zato sto mnogo dobro poznajem materiju i projekt ove organizacije ili ti ovog projekta, i mnogo bih bio aktivan i napravio svaki dan i svako vreme, pravi roleplay od ove organizacije.
Treci razlog: Mnogo sam vremenom kad sam bio usao prvi put u NG, gledao starije i iskusnije High komande i High staffo-ove i onda sam ja bio i mislim da sam pravi primer jednog lider, a i cak sam to od drugih igraca ovog servera koji su bili u ovoj organizaciji cuo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1 savet: Mnogo poboljsana komunikacija na radiu.
2. savet: Brzo rad i mnogo veca aktivnost.
3. savet: Postizanje vise regrutacije tako da imamo vise vojnika u organizaciji.
4. savet: Bez ikakvih prevara i kad je uniforma na nama samo ozbiljnost.
1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 17 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: dosta, 7-11 h
5. Vaš Discord: _snoop_dog
6. Vaše ingame ime: Bazzy Darkin
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za.....National Guard ( Vojska )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Prvi razlog: Hteo bih postati lider ove specificne organizacije zato sto sam u njoj inace mnogo proveo vremena i dosta puta sam cak bio high komanda.
Drugi razlog: Hteo bih postati lider ove organizacije zato sto mnogo dobro poznajem materiju i projekt ove organizacije ili ti ovog projekta, i mnogo bih bio aktivan i napravio svaki dan i svako vreme, pravi roleplay od ove organizacije.
Treci razlog: Mnogo sam vremenom kad sam bio usao prvi put u NG, gledao starije i iskusnije High komande i High staffo-ove i onda sam ja bio i mislim da sam pravi primer jednog lider, a i cak sam to od drugih igraca ovog servera koji su bili u ovoj organizaciji cuo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1 savet: Mnogo poboljsana komunikacija na radiu.
2. savet: Brzo rad i mnogo veca aktivnost.
3. savet: Postizanje vise regrutacije tako da imamo vise vojnika u organizaciji.
4. savet: Bez ikakvih prevara i kad je uniforma na nama samo ozbiljnost.