Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader aplikacija National Guard | Don Vasquez

Rejected
Status
Not open for further replies.

Don Vasquez

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ajdin
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-8h (Vikendom po 10+ sati)
5. Vaš Discord:cune0128
6. Vaše ingame ime: Don Vasquez
7. Vaš ID: 4106

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Mislim za sebe da sam sposoban sa mnogo iskustva da postanem lider ove organizacije jer od kako sam dosao u ovaj grad baivm se iskljucivo time od svoje 5. godine u gradu s pocetkom u National Guardu.
2. Kad bi uspio da postanem lider ove organizacije ja mislim da nikad ne bi bila bolja nego tih mjesec dana... ne bi davo nikome rankup ako bi me molio znaci davao bih samo onome koga ja vidim da je tu i da se bas trudi za organizaciju, dobinanje High Komande bi se moglo dobiti samo ako se Lider, zamjenik i svi asistenti sloze s time...
3. Smatram za sebe da bih mogao to da vodim bez ikakve greske jer do sada nisam imao cak ni jedan demoorgan nit ista poput toga...

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Na greskama se ne bi mnogo oprastalo, jednom ako nekoga upozorim ne bitno koji je rank i ako on to ponovo pogrjesio izbacio bih ga i stavio na na crnu listu odmah tako da smatram da bi se bas malo grjesilo tu.
2. Ako se sazove neki sastanak clanova organizacije ispred baraka (10-1) svi koji ne bi dosli a bili bi aktivni dobili bi suspend na 48h i jednu opomenu na bubici tako da bi bili mnogo aktivni sto se tice svih misija i operacija.
3. Na kapijama bi bili po dvojica svaki minut smjene a ja bih to provjeravao svakih sat vremena tako da mislim da bi i tu bilo dosta njih

30. General
29. Zamenik Generala
28. General Major
27. Brigadni General
26. Pukovnik
25. Potpukovnik
24. Vodja SSG
23. Vodja SAS
22. Z. Vodje SSG
21. Z. Vodje SAS
20. Kapetan
19. Porucnik