Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15705
Players nickname
Buki Jovanovic
Administrators nickname
Mujo Abraham
Date
Nov 19, 2023
Time
3:50
Proofs
https://i.imgur.com/LTRO3ME.png

Atomska Bomba

id0
Player
Dobro vece.
Molim pregledati zalbu i ustanoviti da li sam prekrsio fear rp jer sam se sve vreme kretao ka kolima i slusao naredbe.
No ovde sam zbog sasvim druge stvari
Odobrena je zalba,ja 2h odlezao kaznu ali gospodin NIJE! Evo 3:50 je ja jos uvek cekam da se doticni Buki Jovanovic kazni.Pravila su ista za sve nebitno je ko ima milione kuce i jahte mi smo svi ISTI.ja provodim 24h na ovom serveru i ne dam na sebe.Ocekujem odgovor na ovu nepravdu.Hvala vas Yompi.

Buki Drip

Well-known member
Leader of unofficial org
Ja sam ucesnik ovog dogadjaja decko je trebao da bude kaznjen za ss radimo talacku on se seta po prodavnici raspituje se sta se desava stavi ceo video da vide o cemu se radi.

Atomska Bomba

id0
Player
Pa normalno da cu uci da vidim sta se desava nije pljacka u toku a neko galami sve vreme. Ja sam slusao naredbe i napustio prostoriju tako da me ne mozes namestiti.A to za ss ja veze nemam imam 30 godina i ne zanimaju me vase zajebancije.

Atomska Bomba

id0
Player
Kakav si ti buki tuki namestas ban jer ne zelis 3 sata zatvora za ono sto zasluzujes i ja snimam svaki treenutak tako da evo ti .
Dokaz da sam skroz lagan

Atomska Bomba

id0
Player
Lezaces zatvor pa makar ja aplicirao za admina i strpao te u celiju ima svi da vide crvenu traku jer glumis neko ludilo dzabe ti novac ima da postujes pravila sinko.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom