Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16611
Players nickname
Boris Volkov
Administrators nickname
Coa Petrovic
Date
Feb 18, 2022
Time
14 40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=tx0uA8wV-rs

Boris Volkov

Player
Player
To sta admini za svaku stvar traze snimak je jedne od najlosijih rpa sta sam video. Ljudi bukvalno snime kako ih puca neko gde nesme taj lik to da radi i onda posle 5 sekundi ugasi snimak i oni ubiju njih, al naravno admini to ne vide na snimku i onda dobije kaznu samo jedan lik a ne obojica sta su preksili pravila. I sta je jos gore admini rade posla za LSPD, FIB.... a ti ljudi iz policije bukvalno su klinci od 13 - 15 godina i uopste neznaju sta je rp i zato nisu ni sposobni da jure i uhvate kriminalci u gradu i moraju admine da veruju na snimci koji u 60% slucajeva nisu ni pravedni. Sa ovu zalbu hocu samo da malu glavnijih ljudi na serveru da shvate da snimanje videa ooc u ic nije rp i da to tako ne treba bit nego mora drzavne organizacije da drze red u gradu.

Na ovaj video sta sam postavio dole jedan lik je ranije stavio na forum gde ga moj drug psovao za roditelji zato sto je ovaj lik na ilegalan nacin ukrao njegov auto al naravno moj drug je prekrsio pravilo i dobio kaznu za to, on to snimio al isekao video da se ne vidi kad se nama on zakanivao da ce nas ubiti i onda ja sam ga ubio sa golf palicom i on je to sve snimio i stavio i onda je prestao snimit naravno bolnicar ga olecio i on ustao ubio me na isto mesto gde ja sam ga ubio i dobio sam kaznu zato sto je green zona al naravno on nije i zato sad pisem ovu zalbu da vidite kolko je glupa ta fora sa snimanjem videe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom