Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Walter Wilson
Date
Nov 20, 2023
Time
12:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/533104/#post-1936819

Denza Washington 🔥

Player
Player
Kaznjen sam za G.P.6.15 i Pravilo Države

6.15 Nisam trebao biti kaznjem jer sam se odavno vec upustio u RP, lice nije suradjivalo i ubio sam ga, imao sam bio gdje piše

2: Denza je jako bezobrazan prema uhapšenim osobama, moze ih muciti kako bi saznao potrebne informacije, i ubiti u slucaju ne saradjivanja

Znaci mucio sam ga, ranio ga jer nije suradjivao i onesvjestio, vec odavno.sam se upustio u RP zar ne ?

Ovo imate 25 minuta da ga ubapsite, lice nije suradjivalo imam bio, trebao sam ga ispitivati i muciti, ali je izbjegavao RP situaciju ?

Denza Washington 🔥

Player
Player
Evo zakonik za 25 minuta koji je trenutno aktivan, i napomena stoji da se ne uzima u obzir preventivna mjera za 25 minuta za sljedece uslove a uslovi pišu na slici

Denza Washington 🔥

Player
Player
Detaljnije, odavno sam se vec upustio u RP medjutim lice nije uopste htjelo suradjivati, prijetili smo mu da cemo.ga pucati ne bude li suradjivao, medjutim nije ispoštovao i bio je upucan, 100 žalbi je bilo na taj fazon medjutim su odbijene jer nisam fa sreo na ulici oa pucao bez brojanja, ovdje sasvim druga situacija bila

Molim da pogledate detaljnije, objasnio sam Vam sve i dostavio dokze

Denza Washington 🔥

Player
Player
G.P. 6.15 Poštujem i naravno da uvijek brojim

Medjutim ovo je situacija potpuno drugacija bila , naravno sa korumpiranom biografijom, gdje smo robali igraca, medjutim nikako nije saradjivao, cak je i kaznjen za odbijanje RP situacije, prijetio sam mu da ako ne suradjuje da cu ga povrijediti i ubiti, tako se i desilo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom