Pozdrav, grand sam poceo da igram pre 4 meseca kada je Mudja bio jos tu, kada ga vise nisam vidjao da igra izasao sam i nisam igrao bas dugo.Vratio sam se pre nekih 2 meseca.Drugarica je videla da i ja igram grand kao i ona i zamolila me je da joj dam acc, to jeste moj main i jedini znacajan acc id:46058.Rekla je da ce ponekada igrati, i da ako hocu ja napravim jos jedan da igramo zajedno.To sam i uradio i veoma se kajem zbog toga.Nisam znao da se za deljenje acca dobija trajan ban i jako mi je zao.Posle toga sto sam joj dao acc igrali smo par dana i otisao sam na odmor sa porodicom.Ne znam sta je ona posle toga radila i nisam bio upucen jer se nismo culi.Javila mi se pre neki dan i rekla da je dobila ban, ja sam bio veoma razocaran jer znam koliko mi je taj acc bio znacajan jos od pocetka igre i na kom su me svi znali.Sada nazalost ne mogu da igram ni na starom a ni na ovom novom 1.1 1.4.Ona je takodje rekla da je imala vise acca a igraci koji su iskusni su mi rekli da sam zbog toga dobio ban.Ne zelim ni da krivim drugaricu i ako znam da je kriva koliko i ja i nadam se da je i ona svesna da je pogresila.Izvinjavam se svim svojim srcem.Takodje izvinjavam se i u njeno ime.Veoma mi je zao i nisam hteo da se ovo desi, dugo nisam igrao i stvarno nisam znao da je to trajan ban.Imao sam samo ta dva acca i voleo bih kad bih mi se taj stari acc (id:43494) vratio, a za ovaj drugi noviji ako treba ne trebam ga vise imati...Tako mi je zao sto sam prekrsio pravilo i obecavam da to vise nikada necu uciniti.Hvala vam puno na razumevanju i vremenu.
Uz svo postovanje prema vasem timu i vasim pravilima, prihvatite moje izvinjene.
Kvizi Superstar
Uz svo postovanje prema vasem timu i vasim pravilima, prihvatite moje izvinjene.
Kvizi Superstar