Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46058
Players nickname
Mujo Simba
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 20, 2023
Time
00:00
Proofs
...

daka23145

Player
Player
Pozdrav, grand sam poceo da igram pre 4 meseca kada je Mudja bio jos tu, kada ga vise nisam vidjao da igra izasao sam i nisam igrao bas dugo.Vratio sam se pre nekih 2 meseca.Drugarica je videla da i ja igram grand kao i ona i zamolila me je da joj dam acc, to jeste moj main i jedini znacajan acc id:46058.Rekla je da ce ponekada igrati, i da ako hocu ja napravim jos jedan da igramo zajedno.To sam i uradio i veoma se kajem zbog toga.Nisam znao da se za deljenje acca dobija trajan ban i jako mi je zao.Posle toga sto sam joj dao acc igrali smo par dana i otisao sam na odmor sa porodicom.Ne znam sta je ona posle toga radila i nisam bio upucen jer se nismo culi.Javila mi se pre neki dan i rekla da je dobila ban, ja sam bio veoma razocaran jer znam koliko mi je taj acc bio znacajan jos od pocetka igre i na kom su me svi znali.Sada nazalost ne mogu da igram ni na starom a ni na ovom novom 1.1 1.4.Ona je takodje rekla da je imala vise acca a igraci koji su iskusni su mi rekli da sam zbog toga dobio ban.Ne zelim ni da krivim drugaricu i ako znam da je kriva koliko i ja i nadam se da je i ona svesna da je pogresila.Izvinjavam se svim svojim srcem.Takodje izvinjavam se i u njeno ime.Veoma mi je zao i nisam hteo da se ovo desi, dugo nisam igrao i stvarno nisam znao da je to trajan ban.Imao sam samo ta dva acca i voleo bih kad bih mi se taj stari acc (id:43494) vratio, a za ovaj drugi noviji ako treba ne trebam ga vise imati...Tako mi je zao sto sam prekrsio pravilo i obecavam da to vise nikada necu uciniti.Hvala vam puno na razumevanju i vremenu.

Uz svo postovanje prema vasem timu i vasim pravilima, prihvatite moje izvinjene.

Kvizi Superstar

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog dijeljen 2023-08-22 23:29:59

Status
Not open for further replies.
Top Bottom