Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17582
Players nickname
Ajdin Black
Suspect ID
27811,28427,32826
Date of violation
Nov 21, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtube

Milojko_

Player
Player
Poštovana Administracija ID 28427 i ID 32826 su prekršili pravilo prodavanje Binca Biznis (126) vise puta u getu od vrednosti više od 120miliona za državnu cjenu.

Osim toga ID 28427 je prodavao/kupovao MOTOR level 3 slanje postom koj krši = BUG ABUSE G.P 6.23 plus je slao sam sebi Motor lvl 3 na Twinki .
.
Ja bi molio Administraciju da provjeri logove od ovih igrača.

Kenox

⚜️
Player
Poštovana Administracija ID 28427 i ID 32826 su prekršili pravilo prodavanje Binca Biznis (126) vise puta u getu od vrednosti više od 120miliona za državnu cjenu.

Osim toga ID 28427 je prodavao/kupovao MOTOR level 3 slanje postom koj krši = BUG ABUSE G.P 6.23 plus je slao sam sebi Motor lvl 3 na Twinki .
.
binco 120mil ???

Luka Blackk

Player
Player

.
Nemoj se brukas za dzabe ljubi te brat.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player

.

15.5.2023. Abraham dozvolio prodaju biznisa po državnoj cijeni, dokaz za to:
5.9.2023. Binco prebačen za 21.5$ mil., 25.9.2023. Binco vraćen meni po istoj cijeni.

31.10.2023. Mujo zabranio prodaju biznisa po državnoj cijeni, dokaz za to:
Što znači da pravilo nije prekršeno, jer je rađeno u vrijeme kada je bilo dozvoljeno da se to radi.

Što se tiče pro motora, bag abuse je rađen na mom main accountu 27811, s obzirom da je main perma banovan, ne može biti banovan dva puta. :D

Svako dobro ti želim, i tebi i onima koji stoje iza ove žalbe. :D

Pozdrav.

Bankman

Player
Player
5.9.2023. Binco prebačen za 21.5$ mil., 25.9.2023. Binco vraćen meni po istoj cijeni.

Što znači da pravilo nije prekršeno, jer

Što znači da pravilo nije prekršeno, jer je rađeno u vrijeme kada je bilo dozvoljeno da se to radi.

Što se tiče pro motora, bag abuse je rađen na mom main accountu 27811, s obzirom da je main perma banovan, ne može biti banovan dva puta. :D

Pozdrav.
Ja sam čuo da si Opet 1.6 uradio
Da si kupao pare za OC i kupio radionicu od zampe.
i da si kupio ic pare za OC od Gvozdena za kancelariju.

Bankman

Player
Player
nisi upravu ima dokaz da je pozajmio in game pare od ljudi ima video od svega toga :D bas zbog ovakvih kao sto si ti nice try<3
Baš je tako ono imaš dokaz Simulacija.
Neko ti pozajmi 480 mil + 70 mil na startu za kancelariju. A poznat si već za G.P 1.6

Last edited:

Bankman

Player
Player
zamisli pozajmis coveku 550 m i jos si u top 10 najbogatiji + imas sharing :D znate li vi toliko nula preracunati :D
Zamisli da si pogrešno razumeo rečenicu i počneš da se hvališ a samo je rečeno 70 mil. A hoćeš prodat foru ljudima da si nekome 550 mil pozajmio 😂😂..
A upravo svako zna da je Govnzend nesposoban i da uplaćiva RL cash za IC.
A niko te ne hvali pa ti sad našao priliku uz moj komentar da se penješ gore gde pripadaju naj poznatiji Igrači Granda.
A ti ne pripadaš tamo jer igraš pay2win
🤡🤡🤡

1LLcompany

Player
Player
meni je samo jako krivo kao mladom momku sto ste dozvolili ovakvima da krse pravila servera koji je jedan od najboljih projekata ikada, ali ono sto me je nateralo da prestanem je dan kad ste banovali coveka koji su isti ovi gore navedeni pokrali, varali i scamovali uz pomoc administracije koja je u samom vrhu jer ako na ovom snimku ne vidite datume i sta se sve desilo a u administraciji ste, zapitajte se, zato vam je smetao covek koji je svima delio sapom i kapom a da ostavljate scamere i prevarante da Vam haraju serverom i jos se time nasladjuju. pateticno
pogledajte ovaj video i otvorite sebi oci

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
Zamisli da si pogrešno razumeo rečenicu i počneš da se hvališ a samo je rečeno 70 mil. A hoćeš prodat foru ljudima da si nekome 550 mil pozajmio 😂😂..
A niko te ne hvali pa ti sad našao priliku uz moj komentar da se penješ gore gde pripadaju naj poznatiji Igrači Granda.
🤡🤡🤡
Msm da se nisi razumeo sa prijateljem svojim on kaze da je cobi od mene kupio pare u igri a ti kazes da ja uplaćujem pare za igru pa daj se malo dogovorite 😆😆😆...da dodam jos poslednju rečenicu
Msm da bi administracija trebala uvesti pravilo da ako se neko prijavi za nesto tipa 1.7 1.8 1.1 1.4 1.6 i slično i odbije se prijava da se lepo kazni onaj sto je prijavio jer prlja tudje ime 😘

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Msm da se nisi razumeo sa prijateljem svojim on kaze da je cobi od mene kupio pare u igri a ti kazes da ja uplaćujem pare za igru pa daj se malo dogovorite 😆😆😆...da dodam jos poslednju rečenicu
Msm da bi administracija trebala uvesti pravilo da ako se neko prijavi za nesto tipa 1.7 1.8 1.1 1.4 1.6 i slično i odbije se prijava da se lepo kazni onaj sto je prijavio jer prlja tudje ime 😘
Pa vidiš da ni sam ne zna šta priča, samo spama žalbu sa off topic komentarima da bi privukao pažnju.

Mujo je lično odbio žalbu za 1.6: https://gta5grand.com/forum/threads/384706/ još u to vrijeme, ali dotičnom to očigledno nije dovoljno i misli da je dovoljan dokaz za ban pričati u prazno.

Da ne spominjem 14 osoba od kojih sam posudio tih 75-80$ mil. za kancelariju i činjenicu da su svima vraćene pare.

Samo ga ignoriši i to je to - laganini ovo ono. :D

Micaaaaaa

propali drogas
Player

Pozdrav.
unbanaju ga pa ga opet banaju
xD

Miki Jankovic

Player
Player
meni je samo jako krivo kao mladom momku sto ste dozvolili ovakvima da krse pravila servera koji je jedan od najboljih projekata ikada, ali ono sto me je nateralo da prestanem je dan kad ste banovali coveka koji su isti ovi gore navedeni pokrali, varali i scamovali uz pomoc administracije koja je u samom vrhu jer ako na ovom snimku ne vidite datume i sta se sve desilo a u administraciji ste, zapitajte se, zato vam je smetao covek koji je svima delio sapom i kapom a da ostavljate scamere i prevarante da Vam haraju serverom i jos se time nasladjuju. pateticno
pogledajte ovaj video i otvorite sebi oci
Kako je na BL ?

Danilo Geri

Player
Player
🤡🤡🤡
Covek se ne hvali a i da se hvali opet ima pravo jer je posteno radio za to 🤫

Status
Not open for further replies.
Top Bottom