Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila | ID: 8888

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Redington
Suspect ID
8888
Date of violation
Nov 23, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovanje.

Ovim putem kačim prijavu na igrača ID 8888 koji masovno krši pravila, uništava naš Roleplay i radi sve što ne treba da se radi.

Igrač je već bio kažnjen kao što ste i sami rekli ovdje: https://gta5grand.com/forum/threads/444516/, ali je i nakon toga nastavio da krši pravila - masovno.

Ne zanima ga da li će dobiti mute, demorgan ili ban, jer očigledno ne poštuje pravila Grand RP zajednice.

S obzirom da je riječ o igraču koji je poznat po masovnom kršenju pravila (mass rule break) zamolit ću vas da ga napokon kaznite kako spada (blacklistom po mogućnosti), jer njemu očigledno ne igraju ulogu kazne koje dobija od strane poštovane administracije - sve radi po starom, ponovo i ponovo.

Pružili ste mu šansu kada ste ga banovali da se "ohladi", on je opet nastavio po starom.

Što znači da ne poštuje ni vas, ni nas, ni Grand RP zajednicu i konstantno krši sva moguća pravila i tjera po svom misleći da se tako sveti nekome.

Neke od žalbi na njega (sa foruma):

Puno kazni ima i ingame van forum prijava, sigurno isto ovoliko koliko i na forumu.

Nadam se da će konačno biti kažnjen kako spada, jer mu ban upozorenja ne znači ništa, čim je nastavio po starom da krši pravila bez straha od bana i sl.

NOVO: upravo je dobio ban za G.P 4.1 na twinku (ID: 24714) gdje je čitovao na svim mogućim eventima i na taj način još više pokušao da uništi roleplay na ovom predivnom serveru.

Dokaz (slika bana):
Nadam se da ćete to imati na umu kada budete donosili odluku o njegovoj blacklisti.

Unaprijed hvala.

Coby Redington

Last edited:

Bankman

Player
Player
Molim admine da proveru
Id 27811 majn i twink 28427
Sa id 7535 (twink mu neznam)
za interakciju majn twink
Slanje battlepass !!

Ako je potrebno postavit ću žalbu

Coby Redington

Player
Molim admine da proveru
Id 27811 majn i twink 28427
Sa id 7535 (twink mu neznam)
za interakciju majn twink
Slanje battlepass !!

Ako je potrebno postavit ću žalbu
Pomiri se sa činjenicom da nemate za šta da mi namjestite ban, a o tome možete samo da maštate.

Indirektna interakcija maina i twinka putem giftanja battle passa - oproštena, dokaz da je oprošteno:
Napravi posebnu žalbu, pa da pošaljem senioru sve što treba.

Još jedan veliki pozdrav za tebe i za te koji stoje iza tebe.

Bankman

Player
Player
Pomiri se sa činjenicom da nemate za šta da mi namjestite ban, a o tome možete samo da maštate.

Indirektna interakcija maina i twinka putem giftanja battle passa - oproštena, dokaz da je oprošteno:
Napravi posebnu žalbu, pa da pošaljem senioru sve što treba.

Još jedan veliki pozdrav za tebe i za te koji stoje iza tebe.
Ok sad ću.
Kako ide twink ID od 7353 kome si ti slao battlepass sa twinka na majn a on tebi isto tako.
Da ne tražim sad bezveze
ljubim te

Coby Redington

Player
Ok sad ću.
Kako ide twink ID od 7353 kome si ti slao battlepass sa twinka na majn a on tebi isto tako.
Da ne tražim sad bezveze
ljubim te
Pitaj njega.

Ja ću sa zadovoljstvom da pošaljem seniorima šta treba.

Srdačan pozdrav.

Bankman

Player
Player
Pitaj njega.

Ja ću sa zadovoljstvom da pošaljem seniorima šta treba.

Srdačan pozdrav.
Ma nemoj se ti ništa mučit da šalješ..
Znam da si ti jedan od najpošteniji igrača na grandu. Po tome si i dobio taj specijalan CODE broj 1.6 za indifikaciju.

Znači nećeš mi pomoć za twink ID?

Michael Desanta

Player
Player
Ok sad ću.
Da ne tražim sad bezveze
ljubim te
vidi jarane posto je post vezan za mene da ti fino i kvalitetno kazem nadji si zivot, mene mogu provjeravat koliko god zele stovise samo nek gledaju moj twink i main nisu dosli u doticaj jer twink nemam. ne razumijem sta seres po ljudima bez razloga prijavljujes sve i svakog za bog zna sta kaj si ti popusio ban pa si ljubomoran ili?

Bankman

Player
Player
vidi jarane posto je post vezan za mene da ti fino i kvalitetno kazem nadji si zivot, mene mogu provjeravat koliko god zele stovise samo nek gledaju moj twink i main nisu dosli u doticaj jer twink nemam. ne razumijem sta seres po ljudima bez razloga prijavljujes sve i svakog za bog zna sta kaj si ti popusio ban pa si ljubomoran ili?
E onda mi je drago da ti nisi prekršio to pravilo.
Jer sad da zbog ovog lika 1.6 i ti dobiješ ban nije fer.
Jer ti nisi zaslužio.
Igraš po pravilima.
Poz za tebe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom