Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8214
Players nickname
Cika Mali
Suspect ID
7906, 14876, 316
Date of violation
Nov 25, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com

designerica

Player
Player
Pozdrav.

Zamolio bi vas da proverite ID-eve 7906, 14876, 316 jer sumnjam da su prekrsili G.P 1.7 - prebacivanje biznisa po drzavnoj vrednosti ili izbegavanje poreza.

Cuo sam da je ID 7906 prebacivao SHARING br. 3 daleko ispod market cene i da su 14876 i 316 ID takodjer imali slicne transakcije.

Zamoleo bi vas da proverite navedene ID-eve od pocetka igranja do danasnjeg dana jer sumnjam da su prekrsili G.P 1.7 vise puta, jedan od primera kako je sharing i prebacivanje sharinga.

Cuo sam da su i razne vredne iteme, kuće, stanove tako prebacivali i na taj način uštedili su ogroman novac. Sve to treba da se proveri i da vidimo koliko su puta prekrsili navedeno pravilo jer su ga sigurno prekrsili vise puta, sve to mozete videti u logovima i naci odgovore na moju prijavu.

Hvala lepo i lep pozdrav.

Griefmaker

Player
Player
Cuo sam i ja da su se ozbiljne pare preko pay pala vrtile za stvari sa granda,al ne moze niko od administracije vidjet izvod pay pala privatni racuna ;)

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da odbijem ovu zalbu.

ID 7906 nije prebacivao CarSharing - Kupio ga je za market price.
ID 316 je uradio legitimnu razmenu biznisa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom