Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31
Players nickname
Daniel Zampa
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Nov 24, 2023
Time
23:00
Proofs
https://imgur.com/a/md5Qzw7

Daniel Zampa

Player
Player
Joined
Jun 1, 2021
Messages
70
Poštovana administracijo,

Prije dva dana sam dobio ban za generalno pravilo 1.7. zbog prebacivanja biznisa, odnosno kupovine biznisa za državnu cijenu. Ja ne bježim od odgovornosti i priznajem da sam to uistinu i napravio, ali samo zato sto sam aktivni igrač već skoro 4 godine na grandu i znam vrlo dobro da su to svi igrači uvijek radili i da je to dopušteno bilo po skripti i pravilima servera.
Nikad nisam kupio biznis od igrača za državnu cijenu da bi izbjegavao porez, već su sve moje razmjene po državnoj cijeni bile isključivo i samo unutar porodice među mojim povjerljivim članovima pridržavajući se skripte. Te zamjene su bile rađene unutar familije, u krugu od jako povjerljivih ljudi, te su se biznisi mijenjali kako je kome više vremenski odgovaralo i kako je ko mogao biti prisutan zbog produkata i same aktivnosti oko tog biznisa .
Za razliku od mene koji igram već godinama na ovom projektu i na drugim serverima i znam da je to uvijek svugdje bilo dozvoljeno, moji članovi nisu imali mogućnost to prije raditi te se nekolicina njih u više navrata konzultirala sa administracijom postavljajući pitanja, što gosp. Abrahamu što drugim tadašnjim senior adminima i uvijek je bio odgovor da se biznis može prodat za state cijenu. Meni nije u cilju nikoga hvatati za riječ i tražiti grešku u nečemu, ali ako pravilo nije nikad prije postojalo na nijednom grand serveru, a na našem balkanskom glavni admin servera i nekolicina senior administratora više puta potvrđuje u zadnje dvije godine da se po state cijeni može prodavati biznis onda se pitam kako ja ili bilo koji drugi igrač na ovom serveru ima razloga za sumnju da to pravilo uistinu nije točno i da se moramo pridržavati neodređene market cijene koja je u najmanju ruku jako diskutabilna. Od dana kad sam saznao za to pravilo kad je Mujo objavio na na ćaskanju informacije te detaljno objasnio što i kako se može i ne smije, pridržavao sam se apsolutno svega te prenio tu informaciju svim ljudima unutar porodice, a i izvan, da ne bi još netko pogriješio nenamjerno.
Zampa Company je familija koja postoji od prvog dana ovog servera i meni kao njezinom osnivaču bi bilo jako krivo gledati da sav taj trud i imovina stečena preko 2 godine propadne preko noći.
Tu su mnogi članovi familije koji su dali mnogo, smatram da smo zajednica ljudi koja nikada nije imala problema s drugima te svi pričaju visoko o nama. Mnogo igrača sam doveo na ovaj projekat, pomogao im da stanu na noge i naprave svoju priču. Prije svega osjećam odgovornost prema njima da sav ovaj naš zajednički trud ne propadne zbog dezinformacije i neznanja.
Uz vaše poštovanje tražim unban jer stvarno nisam igrač koji pravi problem niti krši pravila.
Ukoliko ipak dođe do pitanja za Money wipe-a, pristajem na brisanje novca sa racuna, jer mi je najvažniji cilj sačuvati imovinu stečenu godinama truda čitave familije.

Unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju
Daniel Zampa
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
10,480
Vec vam je oprosteno u proslosti isto pravilo, ne bi bilo pravedno da vam dva puta izlazimo u susret. Kazna ostaje dok ne istekne
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom