Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13852
Players nickname
Petra Loco
Administrators nickname
Kristina_Verstappen
Date
Nov 26, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/s6xlVPy

Petra Loco

Player
Player
Poštovana administracijo,

Prije točno 99 dana dobio sam ban za generalno pravilo 1.1 zbog toga što mi je moj mali brat ulazio na račun. Ja ne bježim od istine i priznajem da je on to radio. Na početku sam rekao da mi nije ulazio, dok mi on sam nije priznao nakon nekog vremena da je zapravio ulazio na moj racun. Ulazio je na moj racun više puta dok ja to nisam znao i nikad nisam sumnjao jer sam bio aktivirao google autenthificator preko kojeg mu treba kod za ulazak. Meni je žao što je tako ispalo i kajem se što nisam bolje sakrio taj isti kod.
Moj brat je dobio također ban, ali njemu se dali novu šansu tako što ste mu napravili money wipe.
Tako da želio bi vas zamoliti da mi dopustite da igram na serveru, greška je moja što sam dobio ban, pristajem na money wipe kojeg sam grindao skoro 2godine i uložio mnogo truda.
Sve bih dao da mogu ponovno sa ekipom se družiti i zezati na serveru, fali mi ekipa, molim Vas dopustite mi da igram ponovno, ovo je na kraju svega igrica u kojoj sam ja stvorio svoj drugi život gdje dođem da se opustim i od kojeg se odaljim od realnosti.
Molim Vas da nakon ovoliko vremena, mi dopustite igrati jer mi stvarno fali te ni na jednu igricu se nisam toliko "navuko" kao na ovaj server i cijelu priču.

Zahvaljujem se na čitanju, s poštovanjem.
Petra Loco.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, vec vam je receno da nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom