Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefke Rose

Player
Player
nformacije
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Jedne nedelje izmedju 8 i 12 ujutro, jedne izmedju 16 i 22. Svake nedelje sam aktivan izmedju 21 i 00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h, vise vikendom
6. Vaš Discord: extreme11
7. Vaše ingame ime: Stefke Rose
8. Vaš ID: 10829
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?
Zelim smanjiti procenat krsenja pravila na serveru koliko god mogu. Dosadio mi je RP, nemam sta raditi u slobodno vreme, a biti admin mi je vrlo zanimljiv posao. Zelim pomoci novim igracima i uvesti ih u svet Role Playa.
2. Koje su vaše prednosti?
Ozbiljno shvatam poziciju admina, za mene to nije zezancija vec privilegija. Ne zelim odmah nakon par nedelja dana izaci iz admin tima kao sto mnogi rade. Vredan sam i poslusan. Imam puno iskustva sa serverom. Imam preko 2000 sati u grandu i znam sva pravila. Bio sam admin i nisam imao problema u admin timu.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Imam obaveze u skoli te ne mogu biti aktivniji od 6h radnim danima. Zbog obaveza moze se desiti da neki radni dan manje budem na serveru nego inace.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom