Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Generalna Pravila 3.1| 2722 , 6790

Status
Not open for further replies.
Your ID
15981
Players nickname
Vanja Ghosty
Suspect ID
2722 , 6790
Date of violation
Feb 20, 2022
Time of violation
01:09
Proofs
https://youtu.be/UZYZRa8wyfM

Ghosty996

Player
Player
Pored toga prijatelju sto FailRPas,verbalno me vredjas ,PGas, pokusavas da odradis RP2WIN sa drugom tvojim koji se predstavlja kao lazni advokat bez licence mislim da ste lose protumacili celu situaciju...nista lose za vas momci ali samo bez vredjanja jer ne volim ljude da kacim po forumu ako si mislio da sam nesto lose odradio lepo okaci ovde sta god mislis i admini ce da rese sve.Inace momci na videu pricam burazeru koji sedi pored mene kako da izbaci coveka iz vozila i kazne koje da pise jer je nov u FIBu. Ne koristimo Discord i te gluposti jer je to MG!

Video je dugacak i loseg kvaliteta ali se vidi ID i sve..

Ghosty996

Player
Player
Pre nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
  • Skratite video na tacan deo gde se vidi fail
  • Imate 8h
Na celom snimku ima gresaka od strane lica sa ID-om...PG dize lice sa puskom,verbalno me vredja ako ste slusali video(deo kada ga privodim kaze""mozes da stavis da mi je k***c 30 cm""drugo lice radi prvo RP2W nece da skine masku i ako sam mu odvezao lisice i lepo rekao da skine masku tek kada sam zvao na radio supervizore on hoce da skine odjednom i sve vreme prica OC.

Ghosty996

Player
Player
A zatim kada ga hapsim prica sta prica...pogledajte i odslusajte ceo video pa ce vam sve biti jasno.

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 6790 dobice kaznu za MG, Generalno Pravilo 6.2
  • Vredjanje je bilo iskljucivo IC

Status
Not open for further replies.
Top Bottom