Dobar dan Mujo/Abrahame, ovako, dobio sam ban za glupost koja spada pod GP 4.1 nekim cudom, drugar me invajtao na jedan discord sa modovima. Ja sam tu pretrazio samo kanal sa skinovima za rev i u druge nisam ulazio. Medjutim kada su me pc checkali pregledavali su taj discord i nasli kanal sa 2-3 nedozvoljena reduxa (nema busheva i slicno) i za to me banovao. Nisam imao nista nedozvoljeno i oni su se sami uverili nakon sto su mi pogledali ostale argumente kao sto su last activity,browsing history,download history itd. Doneli su odluku da ce me banovati za tu sitnicu. Znam da je to zabranjeno ali stvarno mislim da ne zasluzujem kaznu koju dobijaju igraci koji koriste cheateve, nedozvoljene reduxe i slicno da bi imali nekakvu prednost. Od tih linkova nisam imao nikakvu korist ili prednost niti sam ih skidao. Ima dosta primera gde se igraci izvuku tako sto livaju te discorde pred pc check ali ja to nisam htio radit jer pod prvo nisam htio prevarit administracijo i pod drugo nisam ni znao da tu ima ista ilegalno. Molim vas za umanjenu kaznu ili unban pristajem na svaki uslov koji mi date.