Informacije
1. Vaše ime IRL:Adi
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:UTC+1
4. Prosjek online po danu:5 sati
5. Vaš Discord:k4ark
6. Vaše ingame ime:Alem Muller
7. Vaš ID:40206
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Vec duze vremena sanjam o tome kako cu postati Lider Kriminalne Organizacije kao sto je Marabunta Grande.
- Mislim za sebe da bi bio veoma dobar Lider i da mogu napraviti veoma aktivnu Kriminalnu organizaciju koja ce se potruditi da se pravila krse sto manje,ako bude moguce i nikako.
- Postujem pravila i znam ih veoma dobro jer sam u RolePlay zivotu nekoliko godina i bio sam neko vrijeme u Administraciji. Bio sam u svim Organizacijama isto.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Moji savjeti za poboljsanje RolePlay-a u ovoj Kriminalnoj Organizaciji su:
- Svako bi dobio Rank po zasluzi.
- Trud i vrijeme ulozeno u organizaciju ce biti nagradeno.
- Dogovorio bih se sa clanovima organizacije da na neki odredeni dan u sedmici napravimo sastanak da pricamo o tome kako ide u organizaciji i kako da poboljsamo to stanje ili da rijesimo probleme [Ako ih bude]
- Potrudio bih se da vrijedanja ne bude.
Hvala Vam na pregledu moje Aplikacije.
1. Vaše ime IRL:Adi
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:UTC+1
4. Prosjek online po danu:5 sati
5. Vaš Discord:k4ark
6. Vaše ingame ime:Alem Muller
7. Vaš ID:40206
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Vec duze vremena sanjam o tome kako cu postati Lider Kriminalne Organizacije kao sto je Marabunta Grande.
- Mislim za sebe da bi bio veoma dobar Lider i da mogu napraviti veoma aktivnu Kriminalnu organizaciju koja ce se potruditi da se pravila krse sto manje,ako bude moguce i nikako.
- Postujem pravila i znam ih veoma dobro jer sam u RolePlay zivotu nekoliko godina i bio sam neko vrijeme u Administraciji. Bio sam u svim Organizacijama isto.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Moji savjeti za poboljsanje RolePlay-a u ovoj Kriminalnoj Organizaciji su:
- Svako bi dobio Rank po zasluzi.
- Trud i vrijeme ulozeno u organizaciju ce biti nagradeno.
- Dogovorio bih se sa clanovima organizacije da na neki odredeni dan u sedmici napravimo sastanak da pricamo o tome kako ide u organizaciji i kako da poboljsamo to stanje ili da rijesimo probleme [Ako ih bude]
- Potrudio bih se da vrijedanja ne bude.
Hvala Vam na pregledu moje Aplikacije.