Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49812
Players nickname
Yussuf Eseba
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Nov 27, 2023
Time
0000
Proofs
https://i.imgur.com/UnJwPrQ.png

Luka Abdulaziz.

Player
Player
Pozdrav, 26.11 dobio sam ban za "Pc Check". Administor Tefo Koturic je radio proveru moga racunara trazeci ilegalni software. Nakon 3 sata pregledavanja bio je uveren da nemam nikakv ilegalan software, ali kada je pregledavao discord servere naisao je na discord server "EN1 Armone Family" otisao je u sobu "mods" i u toj sobi su bili zabranjeni gunpackovi i discordi sa zabranjenim reduxima. Ja naravno nisam bio u tim discordima nego sam bio samo na "EN1 Armone Family" i cak je vidio da nisam ni otvarao tu sobu sa tim ilegalnim stvarima ali me svakako banovao jer "Ne smem da budem na serverima koji promovisu takve stvari". Molio bih vas za unban zato jer ovo stvarno nema smisla valjda je pc check da proveri moj racunar sto mu i samo ime govori "Pc check" a ne da pregleda discorde na kojima sam ja. Smatram da bi trebo da dobijem unban. Hvala unapred. lp

Luka Abdulaziz.

Player
Player
Pozdrav, 26.11 dobio sam ban za "Pc Check". Administor Tefo Koturic je radio proveru moga racunara trazeci ilegalni software. Nakon 3 sata pregledavanja bio je uveren da nemam nikakv ilegalan software, ali kada je pregledavao discord servere naisao je na discord server "EN1 Armone Family" otisao je u sobu "mods" i u toj sobi su bili zabranjeni gunpackovi i discordi sa zabranjenim reduxima. Ja naravno nisam bio u tim discordima nego sam bio samo na "EN1 Armone Family" i cak je vidio da nisam ni otvarao tu sobu sa tim ilegalnim stvarima ali me svakako banovao jer "Ne smem da budem na serverima koji promovisu takve stvari". Molio bih vas za unban zato jer ovo stvarno nema smisla valjda je pc check da proveri moj racunar sto mu i samo ime govori "Pc check" a ne da pregleda discorde na kojima sam ja. Smatram da bi trebo da dobijem unban. Hvala unapred. lp
https: //imgur.com/3I72g06
Rekao sam da ne zelim da pregleda te servere koji su bili poslani u sobu "mods" jer sam znao da su zabranjeni i da ne bih zelio da mi on ulazi u te servere.

Luka Abdulaziz.

Player
Player
Naslov zalbe "Pc Check | Tefo Koturic"

Johnny Laid

Rucnik✈
Player
Na razmatranju
ne mesam se nigde,gledam svoja posla..ali danas kada sam hteo da se nasalim sa njima dok cekamo event ovaj 49k ID mi je opsovao majku,posle sam saznao da mu je to 3 acc te bih poveo da proverite to hvala..inace ne bih se mesao da mi nije opsovao mater sto se vidi u prilozenom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom