Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39010
Players nickname
Mika Rysh
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Nov 18, 2023
Time
23:xx
Proofs
0000

Mika Rysh

Player
Player
Dobar dan Mujo/Abro nadam se da vam je dobar dan.
Ovako, dobio sam ban za krađu iz skladišta. Nakon izlaska iz administracije sam ušao u Vagose kod Dona, bili smo si jako dobri, bez ikakvih problema je imao sigurnost u mene. Cimao sam se za org da bih imali aktivnost i sve ono što sadrži jedna normalna kriminalna organizacija. Eh sada, dobio sam za svoj trud 12 rank (Co-leader) i počeo sam spremati ljude za organizaciju sve normalno je to išlo do tog jednog dana gdje je Don bio loše volje. Taj dan smo ja i Doky išli na podmorsku Buzzardom, željeli smo funkcionirati tako što mi trošimo svoje, a organizacija imala više. Ja sam rekao Donu da ćemo uzimati za sebe da ne uzimam iz orga jer nas je imalo kao Rusa i Kineza.
Naime, nisam bio svjestan da ću dobiti ban jer se nije ni spominjalo da se za to dobija ban, a ako se spominjalo to je moja itekako VELIKA GREŠKA. Don je mene okačio za to kako sam "krao" iz organizacije i to se vidjelo na snimku da sam svaki dan po dva do tri puta uzimao iz skladišta po 250ar i 50rev metaka i nisam stavljao u buzzarda nego sam djelio za raznorazne akcije. Pancire isto tako, sve sam to djelio kome je trebalo. Priznajem kada nisam imao dovoljno kila u rancu stavio sam u Buzzard i koliko se sijećam ja mislim da ih nisam pokupio tako da ne mislite da sam krao i na taj način. Na taj dan sam se ispitivao za Bloodse i to zadnji, čekao sam 4 sata da bih na kraju dobio ban. Kada se ipitivao Teo Ishabashi, Relja me muvao u voice kod sebe da mi kaže da nisam dobio ban i da sam bez brige, muvaju me opet na biranje leadera i kažu da sam dobio ban, bio sam uzbuđen i znam da bih bio leader jer sam imao 2 greske, ako ne i manje. Bio sam u adminima bez ikakvih problema i vidi se da ne kršim pravila. Ovako, ako sam napravio grešku molim vas da mi oprostite, nije nikom stalo da dobija ban slično ovakvu, projekt je savršen katkad pogriješe oni koji i paze, ali šta je tu je. Nadam se pozitivnom odgovoru, a admin Relja je jako vrijedan i stvrano odgovoran, ne samo on nego i drugi. HVALA NA PAŽNJI!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom